MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Star Trek: Νέα ταινία με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh

Το πράσινο φως πήρε το μέχρι πρότινος φημολογούμενο πρότζεκτ «Star Trek: Section 31», με τη βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh να υποδύεται ξανά -αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη- την Philippa Georgiou.

Michelle Yeoh
H Michelle Yeoh ως Philippa Georgiou
Monopoli Team

Η Paramount+, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ «Star Trek: Section 31», με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh. Ωστόσο, αντί για σειρά -όπως αρχικά σχεδιαζόταν- θα γίνει τελικά ταινία.

Στη νέα ταινία η Yeoh θα ενσαρκώσει για ακόμη μια φορά τον ρόλο της Philippa Georgiou, την οποία και υποδύθηκε για πρώτη φορά στη σειρά «Star Trek: Discovery».

Η επίσημη σύνοψη γράφει:

«Η Αυτοκράτειρα Philippa Georgiou γίνεται μέλος μιας μυστικής ομάδας του αστροστόλου με αποστολή να προστατεύει την Ηνωμένη Ομοσπονδία Πλανητών, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με τα λάθη του παρελθόντος της».

Οι φήμες για καινούριο πρότζεκτ του δημοφιλούς franchise με επικεφαλής την Michelle Yeoh ξεκίνησαν μετά το πέρας της πρώτης σεζόν του «Star Trek: Discovery», καθώς μια κομμένη σκηνή έδειχνε τη Georgiou να έρχεται σε επαφή με μέλος της “σκιώδους” μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών στον πλανήτη των Klingon.

«Είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένη που επιστρέφων στην οικογένεια του Star Trek και τον ρόλο που αγάπησα τόσο πολύ», δηλώνει η Yeoh, «Ο “Τομέας 31” βρίσκεται στην καρδιά μου από όταν ξεκίνησα το “ταξίδι” της Philippa Georgiou, πίσω στην αρχή της νέας “Χρυσής Εποχής” για το Star Trek. Βλέποντας πως ήρθε η στιγμή της, αποτελεί ένα όνειρό που γίνεται πραγματικότητα, σε μια χρονιά που μου απέδειξε την απίστευτη δύναμη του να μη σταματάς να ονειρεύεσαι. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όσα θα ακολουθήσουν, και ως τότε: Ζήστε και Ευημερήστε (εκτός αν η Αυτοκράτειρα Georgiou διατάξει το αντίθετο)»!  

Η χρονιά της Michelle Yeoh

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2023. Τα νέα έρχονται ένα μήνα αφότου η Michelle Yeoh βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α΄Γυνακείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τα Πάντα Όλα», που την κατέστησε την πρώτη “δηλωμένη” Ασιάτισσα ηθοποιό που κερδίζει το Χρυσό Αγαλματίδιο. Της μεγάλης αυτής νίκης προηγήθηκαν εξίσου σημαντικές διακρίσεις στα Βραβεία SAGA, τα Independent Spirit Awards και τις Χρυσές Σφαίρες.

Η Yeoh είναι επίσης γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες «Τρελά πλούσιοι» («Crazy Rich Asians»), «Τίγρης και Δράκος», «Αναμνήσεις μιας γκέισας» καθώς και την ταινία James Bond «Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει».

Το σενάριο της νέας ταινίας θα υπογράψει ο Κρεγκ Σουίνι και τη σκηνοθεσία ο Ολατούντε Οσουνσάνμι. Ενώ η Michelle Yeoh επιπλέον θα έχει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Το μέλλον του δημοφιλούς franchise

Ο Τομέας 31 «συστήθηκε» για πρώτη φορά στο κοινό στη σειρά Star Trek «Deep Space Nine». Έκτοτε η συγκεκριμένη μυστική οργάνωση έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμα πρότζεκτ του franchise («Enterprise»,«Discovery», «Lower Decks» και «Picard» καθώς και στην ταινία «Into Darkness»).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες12.09.2018

Η ταινία «Section 31» αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη νέα εποχή του Star Trek για την Paramount+. Η τρίτη και τελευταία σεζόν του «Star Trek: Picard» ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, ενώ τον Μάρτιο ανακοινώθηκε μια νέα σειρά με θέμα την Ακαδημία του Αστροστόλου. Παράλληλα, ανανεώθηκαν για επόμενη σεζόν οι σειρές «Star Trek: Strange New Worlds» και «Star Trek: Lower Decks», ενώ το «Star Trek: Discovery» φτάνει στο τέλος του το 2024 με την πέμπτη σεζόν.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b