MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Ξεχωριστές πασχαλινές αγορές στα φιλανθρωπικά και φιλοζωικά bazaar της πόλης

Αν ακόμα δεν έχετε ολοκληρώσει τις πασχαλινές σας αγορές, εμείς σας προτείνουμε οχτώ φιλανθρωπικά και φιλοζωικά bazaar, για να μοιράσετε χαμόγελα στους αγαπημένους σας, αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Εάν ακόμη αναρωτιέστε που θα κάνετε τις πασχαλινές αγορές σας για εσάς και τους αγαπημένους σας, εμείς σας προτείνουμε 8 πασχαλινά bazaar από φιλανθρωπικές και φιλοζωικές οργανώσεις, στα οποία θα βρείτε λαμπάδες, χειροτεχνίες και πρωτότυπα δώρα. Και το πιο σημαντικό; Θα μοιράσετε χαμόγελα σε συνανθρώπους και ζωάκια που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.

1. Μια λαμπάδα… ένα χαμόγελο: Το καθιερωμένο Πασχαλινό Bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», μας προσκαλεί και φέτος στο καθιερωμένο Πασχαλινό Smile Bazaar που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ένα Bazaar με μία τεράστια συλλογή από μοναδικά αντικείμενα και επώνυμα ρούχα, σε πολύ χαμηλές τιμές (-80%!), υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, είδη σπιτιού αλλά και Πασχαλινά είδη, ώστε να κάνετε όλες γιορτινές αγορές σας.

Το Smile Bazaar θα λειτουργεί καθημερινά έως Τετάρτη 12 Απριλίου, από τις 11:00π.μ. έως τις 7:00μ.μ. στον 5ο όροφο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» (Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή). Αξίζει να τονιστεί πως, όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

2. Πασχαλινή Εορταγορά από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Τα παιδιά, το προσωπικό και οι εθελόντριες της Πόρτας Ανοιχτής προσκαλούν φίλους και γείτονες στην Πασχαλινή Εορταγορά που επιστρέφει στο δικό της χώρο, και σας περιμένουν όλους στις 6, 7 & 8 Απριλίου 2023, 10.00-18.00, στην Πόρτα Ανοιχτή (οδός Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη – Στάση Μετρό: Αργυρούπολη).

Όπως πάντα, θα βρείτε Πασχαλινά δώρα, στολίδια και χειροποίητες λαμπάδες, ρούχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), αξεσουάρ & κοσμήματα, παιχνίδια, χειροτεχνίες, βιβλία, είδη σπιτιού, γκραβούρες, πορσελάνες, συσκευασμένα τρόφιμα, σπιτικά γλυκά & πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια της Πασχαλινής Εορταγοράς, στον προαύλιο χώρο της Πόρτας Ανοιχτής, θα πραγματοποιούνται πολλά και διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, και θα ακουστούν τραγούδια από τη Χορωδία της Πόρτας Ανοιχτής.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-96 37 124 & 210-96 22 290 και στο [email protected]

3. Πασχαλινό Bazaar από την Εστία

H Εστία σας προσκαλεί σ’ ένα ξεχωριστό πασχαλινό bazaar στην έδρα της στο Νέο Ψυχικό, έως και την Κυριακή 9 Απριλίου.Στην πασχαλινή αγορά της θα γεμίσετε το καλάθι σας με ξεχωριστές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, παραδοσιακά τσουρέκια και σπιτικά κουλουράκια, ξύλινες επιτραπέζιες συνθέσεις, πάνινα ζωάκια, ζωγραφιστά καδράκια και μοναδικά bijoux. Η προτίμηση σας στις δημιουργίες των ανθρώπων με αναπηρία δίνει ώθηση στους ίδιους να συνεχίσουν και ταυτόχρονα δύναμη στο μακρόχρονο έργο της Εστίας.
Επισκεφτείτε την ΕΣΤΙΑ από 1/4 έως 9/4/23, καθημερινά ώρες 2μμ-7μμ και τα Σαββατοκύριακα ώρες 10πμ-7μμ, στην οδό Σόνιας Νικολακοπούλου 13, στο Νέο Ψυχικό.

4. Πασχαλινό παζάρι από το ΚΕΘΕΑ

Στο πασχαλινό παζάρι του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες και διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς και σπιτικά εδέσματα, φτιαγμένα με φροντίδα από τις δημιουργικές ομάδες και τους Συλλόγους Οικογένειας των προγραμμάτων απεξάρτησης.

Επισκεφτείτε το παζάρι στη Στοά Κοραή (Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο), Παρασκευή 7/4/2023, 10:00-21:00 και Σάββατο 8/4/2023, 10:00-19:00, Τηλέφωνο: 210 8612604.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Meet Market – Easter Edition: Ένα πασχαλινό διήμερο στην Τεχνόπολη12.09.2018

5. Πασχαλινό bazaar για τους μικρούς ήρωες

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός “Ο ήρωας και ο δράκος” σας προσκαλεί στο 1ο του Πασχαλινό φιλανθρωπικό Βazaar. Θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες και λαμπάδες, αλλά και υπέροχα δώρα πασχαλινά και μη, για όλες τις ηλικίες. Τα γλυκά κι οι εκπλήξεις δε θα μπορούσαν να λείπουν.


Θα βρείτε το bazaar στη Σωτήρος Διός 17 στον Πειραιά, πίσω από την Ιωνίδειο Σχολή την Κυριακή 9 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 15.00. Όλα τα έσοδα από το Bazaar θα ενισχύσουν το έργο του οργανισμού, για να συνεχίσει να είναι δίπλα σε κάθε παιδί που πολεμάει το δικό του δράκο.

6. Αδέσποτα Εξάρχεια: Πασχαλινό Bazaar για τους τετράποδους φίλους μας

Η ώρα για το Μεγάλο Πασχαλινό Μπαζάρ των Αδέσποτων Εξαρχείων πλησιάζει. Σας περιμένουν την Κυριακή 09 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 16.00 στη Πλατεία Εξαρχείων (απ’ τις λαμαρίνες και κάθετα προς την οδό Βαλτετσίου) με βίγκαν φαγητά και γλυκά, μπλούζες, κούπες, τσάντες, λαμπάδες, κοσμήματα και πολλά άλλα για να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζωάκια.

7. Πασχαλινό Bazaar Save the Tails  από την Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης

Για μια ακόμα άνοιξη, η  Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης είναι εδώ με το καθιερωμένο φιλοζωικό πασχαλινό μπαζάρ τους. Στο μπαζάρ θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, χειροποίητα στεφάνια, τις νέες μας κούπες, t-shirt, υφασμάτινες τσάντες ώμου και πολλά άλλα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων που έχει αναλάβει ο οργανισμός. Η ένωση βρίσκεται σε νέο μέρος, στην οδό 25η Μαρτίου 111, Πετρούπολη. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Απριλίου και ώρες 10.00 – 20.00.

8. Πασχαλινό Bazaar – Make it Pawsible

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο Φιλοζωικός Σύλλογος για την προστασία των αδέσποτων ζώων διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar με σκοπό την κάλυψη των αναγκών για τα αδέσποτα του σωματείου. Στην Πλατεία Δημαρχείου του Περιστερίου, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου για δύο μέρες από τις 10.00 έως τις 20.00 θα σας περιμένουν να κάνετε τις αγορές σας. Στους πάγκους θα βρείτε λαμπάδες, t-shirts, τσάντες, κούπες, κοσμήματα, διακοσμητικά και πολλά άλλα αγαπημένα πασχαλινά προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στο M-shop: Πρωτότυπες λαμπάδες και άλλες χειροποίητες δημιουργίες στο κατάστημα του Μεγάρου12.09.2018

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b