MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το νέο δώρο του Keanu Reeves στους κασκαντέρ της νέας ταινίας John Wick

Ο Keanu Reeves φαίνεται ότι έχει στην καρδιά του τους κασκαντέρ της ταινίας «John Wick: Chapter 4». Μετά τα ρολόγια Rolex Submariner που τους χάρισε, ο ηθοποιός έφτιαξε μπλουζάκια για τον καθένα, με αριθμούς για το πόσες φορές «πέθαναν» στην ταινία.

Ο Keanu Reeves ως John Wick
Ο Keanu Reeves ως John Wick
Monopoli Team

Όπως εύστοχα το είχε θέσει ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, «τα μόνα σίγουρα πράγματα στη ζωή είναι οι φόροι και ο θάνατος». Κι ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τοn τελευταίο μία μόνο φορά, τα μέλη της ομάδας κασκαντέρ της ταινίας «John Wick» με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves αυτές οι συναντήσεις είναι απλή καθημερινότητα.

Πώς γίνεται αυτό; Ας εξηγηθούμε. Στο «John Wick: Chapter 4», που θα μπορούσε να είναι η τελευταία ταινία του franchise, πέφτουν κορμιά σε καταιγιστικό ρυθμό ενώ οι δολοφονίες είναι πιο άγριες από κάθε προηγούμενο «κεφάλαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: My name is Wick… John Wick12.09.2018

Γνωστός για τις ευαισθησίες του, ο Keanu Reeves φαίνεται να αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει πιο εξαντλητικο πράγμα από το να πεθαίνεις ξανά και ξανά. Κι έτσι έκανε πάλι μια κίνηση που αναδεικνύει τόσο το χιούμορ του όσο και τη γενναιοδωρία και το ομαδικό πνεύμα που τον διακατέχει σε όλες τις δουλειές του.

Για το γύρισμα της κορυφαίας σκηνής της ταινίας, όπου ο Τζον Γουίκ αντιμετωπίζει μια στρατιά δολοφόνων στα 222 σκαλοπάτια που οδηγούν στη Βασιλική της Sacré-Coeur στο Παρίσι, ο Ριβς δώρισε μπλουζάκια στα 35 περίπου μέλη της ομάδας κασκαντέρ, τα οποία διέθεταν τυπωμένους αριθμούς για το πόσες φορές πέθανε ο καθένας τους στην ταινία (μερικοί, μάλιστα, συγκέντρωσαν πάνω από 20 θανάτους).

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝα κηρυχθεί διατηρητέα η χρήση των ιστορικών σινεμά Ιντεάλ και Άστορ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b