MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H ελληνική λεπτομέρεια στο φινάλε του Murder Mystery 2 «φέρνει» το Χόλιγουντ στην Αθήνα

H νούμερο ένα ταινία του Netflix αυτή τη στιγμή διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα. Ακολουθούν spoilers.

Monopoli Team

Από τις 31 Μαρτίου που «έσκασε» στο Netflix η ταινία Murder Mystery 2, σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί τη συνέχεια των περιπετειών της Τζένιφερ Άνιστον και του Άνταμ Σάντλερ, οι οποίοι προσπαθούν να διαλευκάνουν ένα έγκλημα. Mε γυρίσματα σε Παρίσι και Χαβάη, αλλά και με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ, η παραγωγή της streaming πλατφόρμας «δικαίωσε» τις προσδοκίες και προσέφερε δράση, μυστήριο, αλλά και κωμικές καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMurder Mystery 2: Jennifer Aniston και Adam Sandler σε ένα sequel γεμάτο μυστήριο και δράση12.09.2018

Το δίδυμο Άνιστον – Σάντλερ φαίνεται ότι έχει απόλυτη χημεία, κάτι που καταλάβαμε από την πρώτη κιόλας ταινία που σάρωσε στο Netflix, και μετά και την επιτυχία του Murder Mystery 2 είναι δεδομένο πως η πλατφόρμα θα επιδιώξει να γυρίσει και μια τρίτη ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί το ζεύγος Σπιτς.

Πού θα διαδραματίζεται η κεντρική ιστορία της – πιθανής – τρίτης ταινίας; Κάτι μας λέει ότι θα υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο, μιας και στο φινάλε – ακολουθεί σπόιλερ – του Murder Mystery 2 βλέπουμε τον Νικ και την Όντρι να βρίσκονται σε ένα ελικόπτερο και να πετούν πάνω από την Ακρόπολη.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Απρίλιο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b