MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η νέα ταινία Indiana Jones και επίσημα στις Κάννες: Παγκόσμια πρεμιέρα και αφιέρωμα στον Χάρισον Φορντ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Φεστιβάλ Καννών επιβεβαίωσε ότι το “Indiana Jones and the Dial of Destiny” θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες, με το φεστιβάλ να αποτίει επίσης φόρο τιμής στον πρωταγωνιστή του franchise, Harrison Ford.

Ο Harrison Ford ως Indiana Jones, Lucasfilm Ltd.
Ο Harrison Ford ως Indiana Jones, Lucasfilm Ltd.
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Φεστιβάλ Καννών επιβεβαίωσε ότι η νέα ταινία Indiana Jones, με τίτλο “Indiana Jones and the Dial of Destiny” θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες, με το φεστιβάλ να αποτίει επίσης φόρο τιμής στον πρωταγωνιστή του franchise, Harrison Ford, που τα 50 αυτά χρόνια καριέρας μάς έχει χαρίσει μερικούς θρυλικούς ρόλους, από τον Han Solo στις ταινίες Star Wars μέχρι τον Rick Deckard στο Blade Runner του Ridley Scott – και φυσικά τον Indiana Jones.

Ο Harrison Ford, λοιπόν, και ο σκηνοθέτης της ταινίας James Mangold θα ανεβούν τα σκαλιά του Palais des Festivals στις 18 Μαϊου, την ημέρα που η ταινία θα προβληθεί εκτός διαγωνισμού στο φεστιβάλ. Στο κόκκινο χαλί αναμένεται να δούμε και τους υπόλοιπους αστέρες του καστ, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Boyd Holbrook, Ethann Isidore και Mads Mikkelsen.

Αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία φορά που ο Harrison Ford θα υποδυθεί τον Indiana Jones. Λεπτομέρειες για την υπόθεση της ταινίας δεν είναι ακόμα γνωστές, αν και σύμφωνα με το trailer, μάλλον πρόκειται να δούμε τον θρυλικό αρχαιολόγο να αντιμετωπίζει πρώην Ναζί σε ένα flashback που με τη χρήση της τεχνολογίας μάς δείχνει τον Harrison Ford σε μία πιο νέα ηλικία, πίσω στον χρόνο.

Για την παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, ο Mangold είπε: “Το 1995, ήταν τιμή μου που ήρθα στις Κάννες με την πρώτη μου ταινία, Heavy, στο πλαίσιο του Director’s Fortnight. 28 χρόνια αργότερα, είμαι περήφανος που επιστρέφω με ένα λίγο μεγαλύτερο θέαμα. Οι θρυλικοί συνεργάτες μου και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε μία ολοκαίνουρια και τελευταία περιπέτεια του Indiana Jones μαζί σας”.

Η ταινία “Indiana Jones and the Dial of Destiny” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου.

Το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 27 Μαΐου.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια για 3η χρονιά στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ