MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες…» – Έφυγε από τη ζωή η Ρένα Κουμιώτη

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του «νέου κύματος» σίγησε για πάντα. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 3 Απριλίου, έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη.

Monopoli Team

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του «νέου κύματος» σίγησε για πάντα. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 3 Απριλίου, έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη σε ηλικία 81 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤατιάνα Λύγαρη: Η ιδέα για το Τρένο στο Ρουφ ήταν για την εποχή της ριζοσπαστική12.09.2018

Όπως ανακοινώθηκε «“Εφυγε” ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της. Οσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της. Μια μεγάλη κυρία “έφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ.. Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες…».

Ενεργή για σχεδόν πέντε δεκαετίες, από τα τέλη του 1960 όταν και άρχισε να τραγουδά στη θρυλική «Απανεμιά», έντυσε με τη φωνή της κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η ταινία σου στις 22:00»: Ταινίες θρίλερ με ένταση και περιπέτεια από Δευτέρα έως Παρασκευή στην ΕΡΤ212.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b