MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Million Dollar Baby" του Clint Eastwood
"Million Dollar Baby" του Clint Eastwood
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία από την άνεση του σπιτιού σας. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Σοφία” της Meryem Benm’Barek-Aloisi: Βουλή στις 23:00, Σάββατο 01/04

Η εικοσάχρονη Σοφία ζει με τους γονείς της στην Καζαμπλάνκα, πρωτεύουσα με πολλές ανισότητες στις κοινωνικές ομάδες. Όταν θα γεννήσει ένα παιδί εκτός γάμου, το νοσοκομείο θα της δώσει μια εικοσιτετράωρη προθεσμία για να τους παραδώσει τα χαρτιά πατρότητας αλλιώς θα ειδοποιηθούν οι αρχές για τη σύλληψή της. Πρόκειται για μια ταινία για την καταπίεση που εξακολουθούν να υφίστανται οι γυναίκες και για τις ελευθερίες που τους καταπατώνται, μέσα από μια σύγχρονη, γυναικεία ματιά!

“Ida” του Paweł Pawlikowski: COSMOTE CINEMA 2HD στις 18:35, Σάββατο 01/04

Στην Πολωνία του 1962, μια δόκιμη μοναχή είναι έτοιμη να δώσει τους όρκους της. Πρώτα όμως θα γνωρίσει τη θεία της, η οποία θα της δώσει πληροφορίες για την οικογένειά της και θα της αποκαλύψει ένα οικογενειακό μυστικό που αφορά τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής. Η ασπρόμαυρη ταινία του Pawlikowski ξεχώρισε για τα κάδρα της και τη διεύθυνση φωτογραφίας, έδωσε μια άλλη πνοή στο σύγχρονο σινεμά και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMurder Mystery 2: Jennifer Aniston και Adam Sandler σε ένα sequel γεμάτο μυστήριο και δράση12.09.2018

“Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας” του Νίκου Παναγιωτόπουλου: ΕΡΤ2 στις 23:10, Κυριακή 02/04

Ένας εύπορος πατέρας μετακομίζει με τους τρεις γιους του σε μια έπαυλη στην εξοχή που μόλις κληρονόμησαν. Η απουσία ανάγκης για δουλειά σηματοδοτεί για εκείνους την αρχή της πλήρους οκνηρίας και αδράνειας. Γίνονται ζωντανοί-νεκροί που δεν κάνουν απολύτως τίποτα με εξαίρεση την υπηρέτρια του σπιτιού που αποτελεί την μόνη πηγή ενέργειας σε αυτό το σπίτι. Με αυτή του τη δεύτερη ταινία, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έδωσε το δικό του σχόλιο πάνω στην αστική τάξη της εποχής με μια σατυρική και σουρεαλιστική διάθεση!

“Million Dollar Baby” του Clint Eastwood: ALPHA στη 1:15, Κυριακή 02/04

Ένας μεγάλος πια προπονητής του μποξ αναλαμβάνει πολύ διστακτικά να προπονήσει μια γυναίκα, η οποία αν και μεγάλη για να ξεκινήσει, δείχνει αποφασισμένη και με ιδιαίτερο ταλέντο. Ο Clint Eastwood αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο με συμπρωταγωνίστρια την Hilary Swank, σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας της, που της χάρισε το δεύτερό της Όσκαρ – η ταινία έλαβε συνολικά τέσσερα! Είναι σίγουρο πως όποιος δει αυτήν την ταινία, δε θα την ξεχάσει ποτέ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα X-Files επιστρέφουν από τον Ryan Coogler του “Black Panther: Wakanda Forever”12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Girl, Interrupted” του James Mangold: Netflix

Στη Νέα Αγγλία του 1967, η έφηβη Susanna μπαίνει παρά τη θέλησή της σε ένα ψυχιατρικό ινστιτούτο μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας. Εκεί θα γνωρίσει και θα έρθει κοντά και με άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, οι οποίες θα την καθορίσουν σαν άτομο. Πρωταγωνιστεί η Winona Ryder και η Angelina Jolie, σε έναν ρόλο που της χάρισε το μοναδικό Όσκαρ της καριέρας της! Η ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Susanna Kaysen για την εμπειρία της σε ένα αμερικανικό ψυχιατρικό νοσοκομείο σε νεαρή ηλικία.

“We Don’t Live Here Anymore” του John Curran: Ertflix έως 12/04

Δύο ζευγάρια κάνουν πολλή παρέα μεταξύ τους και συναντιούνται συχνά. Όταν θα προκύψει μια απιστία, οι σχέσεις των ζευγαριών θα κλονιστούν και θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα πάντα εάν θέλουν να προχωρήσουν αλώβητοι. Πρωταγωνιστούν οι Laura Dern, Mark Ruffalo, Naomi Watts και Peter Krause, το οποίο σημαίνει πως πριν καν τη θέαση, γνωρίζουμε πως υποκριτικά η ταινία είναι ήδη πολύ ψηλά…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b