MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μπάρμπαρα Θάκρεϊ: Δρομέας, ετών 85, τρέχει για καλό σκοπό και γίνεται το πρόσωπο της Adidas

Η Μπάρμπαρα Θάκρεϊ, μία 85χρονη γιαγιά που τρέχει μεσαίες αποστάσεις, είναι το νέο πρόσωπο της διαφήμισης της Adidas στην οποία δέχτηκε να συμμετάσχει αφού έθεσε τους όρους της.

Photo: Adidas
Monopoli Team

Το να τερματίζει κανείς σε αγώνες 10 και 20 χιλιομέτρων αποτελεί από μόνο του ένα κατόρθωμα. Το να το κάνει όταν είναι 85 ετών, το καθιστά ένα τεράστιο επίτευγμα. Αυτό δηλαδή που κάνει η 85χρονη Μπάρμπαρα Θάκρεϊ, για καλό σκοπό.

Η 85χρονη γιαγιά ξεκίνησε να τρέχει όταν ήταν περίπου 77 ετών ενώ έκανε πιο εντατικές προπονήσεις όταν ξέσπασε η πανδημία και ήρθε η καραντίνα. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησε να τρέχει περίπου 20χλμ κάθε εβδομάδα αφού, όπως εξήγησε, η άσκηση τη βοήθησε στο να κρατήσει το σώμα της δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSharon Stone: Ο Michael Douglas αμείφθηκε παραπάνω για το “Βασικό Ένστικτο”12.09.2018

Όταν ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες, είχε βάλει και έναν σκοπό. Πέρα από την ευεξία που προσφέρει το τρέξιμο, ήθελε να συνεισφέρει όπως μπορούσε σε ένα ίδρυμα ανίατων ασθενειών που βρίσκεται στην πόλη της.

Σε εκείνο το ίδρυμα (St Anne’s Hospice) είχε φιλοξενηθεί η αδερφή της, Όντρεϊ, όταν τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του 1990 έπασχε από ασθένεια που δεν μπορούσε να θεραπευτεί. Αφού η αδερφή της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, έχοντας όμως περάσει όμορφες τελευταίες μέρες λόγω της περίθαλψης που της προσέφεραν στο ίδρυμα, η Μπάρμπαρα προσπάθησε με κάθε τρόπο να τους βοηθήσει ώστε να μπορούν κι εκείνοι με τη σειρά τους να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όσους τη χρειάζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦύγαμε για Χαβάη, την πατρίδα των πρώτων τρανς της πόλης12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b