MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Θες λαμπερό βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους; Η συνταγή με καφέ του TikTok που κάνει θαύματα

Βλέπεις την κούραση να σχηματίζεται κάτω από τα μάτια σου στην κυριολεξία; Ο καφές είναι το συστατικό που το TikTok λατρεύει τον τελευταίο καιρό αφού κάνει θαύματα.

Monopoli Team

To έντονο πρήξιμο, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες, οι οποίες θέλουν να βρουν τρόπους ώστε να τα αντιμετωπίσουν. Τα αίτια είναι πολλά, με κυριότερα την κούραση, το άγχος αλλά και τον γρήγορο τρόπο ζωής. Φυσικά, τα γονίδια παίζουν ρόλο στην κατακράτηση υγρών στο σημείο, γιατί η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο ευαίσθητη με αποτέλεσμα να σχηματίζονται και πιο εύκολα οι μαύροι κύκλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡετινόλη: Τα καλύτερα serums που θα σας χαρίσουν νεανικό και υγιές δέρμα12.09.2018

Σήμερα όμως σας έχουμε μια DIY μάσκα που έχει γίνει viral στο TikTok και το μόνο που χρειάζεστε είναι ο καφές. Πολλές beauty influencers ορκίζονται σε αυτή τη μάσκα αφού τα αποτελέσματα είναι άμεσα και σχεδόν θεαματικά!

Η καφεΐνη άλλωστε είναι γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες και τα οφέλη όχι μόνο στη διατροφή αλλά και στο skincare. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι με την εφαρμογή της καφεΐνης κάτω από τα μάτια, αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται και έτσι τα πρηξίματα μειώνονται αισθητά. Το βλέμμα αμέσως μετά δείχνει πιο λαμπερό και χωρίς ίχνος κούρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤελικά αξίζουν τα ακριβά προϊόντα περιποίησης; Οι ειδικοί απαντούν12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b