MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Fighting Myself: Άλλο ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι των Linkin Park για τα 20 χρόνια του “Meteora”

Με αφορμή την επετειακή επανέκδοση του “Meteora”, οι Linkin Park κυκλοφόρησαν το “Fighting Myself”, ένα δεύτερο ακυκλοφόρητο κομμάτι, που είχαν ηχογραφήσει το 2003.

Photo Credit: James Minchin
Monopoli Team

Οι Linkin Park κυκλοφόρησαν το “Fighting Myself”, ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι, που είχαν ηχογραφήσει για το άλμπουμ “Meteora” το 2003.

Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε σήμερα (24/3) αποτελεί το δεύτερο ακυκλοφόρητο κομμάτι από το “Meteora” που ακούμε, μετά το “Lost” που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Και τα δύο κομμάτια – και τα επόμενα που πρόκειται να ακούσουμε – θα περιλαμβάνονται στην επερχόμενη επετειακή έκδοση του δίσκου, για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Απριλίου.

Το “Fighting Myself” αποτελείται από φωνητικά του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Chester Bennington, που έφυγε από τη ζωή πριν από 6 χρόνια, και ραπ κομμάτια από τον Mike Shinoda

Τον Φεβρουάριο, το συγκρότημα ανακοίνωσε και επίσημα την επετειακή έκδοση του “Meteora”, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε εδώ.

Η επερχόμενη επανέκδοση θα είναι διαθέσιμη και σε (περιορισμένη) φυσική μορφή, με τριπλό CD και ένα “super deluxe” box set, με τέσσερα CD, τρία DVD και πέντε βινύλια, καθώς και ένα βιβλίο, μία αφίσα του “Meteora”, μία λιθογραφία του Delta (του street artists που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του δίσκου), retro αυτοκόλλητα Linkin Park και ένα στένσιλ του λόγκο τους.

Παράλληλα, και τα απλά set CD και βινυλίου περιλαμβάνουν ολόκληρο το “Meteora” (μαζί με το “Lost”, το πρώτο ακυκλοφόρητο κομμάτι που ακούσαμε τον Φεβρουάριο), 19 demo και αρχειακό υλικό απ’ το studio των Linkin Park (καθώς και τα προηγουμένως ακυκλοφόρητα “Unfortunate” και “Halo”) και 10 σπάνια live. Η ψηφιακή έκδοση θα περιλαμβάνει όλα αυτά, καθώς και δύο live album – ένα που ηχογραφήθηκε στο Texas και ένα στο Nottingham – και άλλα 14 “χαμένα demo”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMother Mary: Anne Hathaway και Michaela Coel ζευγάρι σε νέα επική ταινία για την ποπ μουσική12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b