MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ethereal: 7,5 εκατ. ευρώ πωλείται ελληνικό ιδιωτικό νησί εφάμιλλο του Σκορπιού του Ωνάση

7,5 εκατ. ευρώ είναι πλέον η τιμή του ιδιωτικού νησιού Ethereal, απέναντι από την Ερέτρια που συναγωνίζεται τον Σκορπιό του Ωνάση και τη Σπετσοπούλα του Νιάρχου. Το νησί είχε βγει αρχικά προς πώληση το 2020 με 9 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να πωληθεί.

Monopoli Team

Μπορεί να μην είναι στις Κυκλάδες, αλλά το ιδιωτικό νησί Ethereal, γνωστό και ως Αγία Τριάδα, ακριβώς απέναντι από τις ακτές της Ερέτριας στην Έυβοια, ήταν κάποτε ένα πολυπόθητο μέρος διακοπών για βασιλείς και διασημότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρρικα Μπίγιου: Δεν θέλω να έχω προσωπικά σύνορα12.09.2018

Σπάνια συναντάται στην αγορά ένα τέτοιο ακίνητο, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερο νησί με υποδομή και ιστορία που συναγωνίζεται εκείνα του Σκορπιού του Ωνάση και της Σπετσοπούλας του Νιάρχου. Το Ethereal βγήκε αρχικά προς πώληση το 2020 με τιμή 9 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να πωληθεί με αποτέλεσμα η τιμή να έχει πέσει πλέον στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Το νησί των 12 στρεμμάτων είναι ένας ανέγγιχτος παράδεισος, κατάσπαρτος με αιωνόβιες ελιές, αγριολούλουδα, φιστικιές, κυπαρίσσια και ποικιλία οπωροφόρων όπως ροδιές, βερικοκιές και ροδακινιές. Η όαση ηρεμίας και γαλήνης περιβάλλεται από παραλίες, εκπληκτική θέα και φυσικά γαλάζια κρυστάλλινα νερά, με πλούσια θαλάσσια ζωή.

Το Ethereal διαθέτει δύο παραδοσιακά ελληνικά σπίτια, μια εκκλησία και ένα καϊκι. Η κύρια κατοικία περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα σπίτι για το προσωπικό προσφέρει δύο ακόμη υπνοδωμάτια ενώ ένα μπανγκαλόου στη μεγαλύτερη παραλία λειτουργεί ως ξενώνας.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πρόβα του Σταύρου Ξαρχάκου: Μία πρώτη γεύση από το όραμα του σπουδαίου συνθέτη για το δημοτικό τραγούδι12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b