MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Δεν έχω επιλογή»: Συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του Μπρους Γουίλις

Η Εμα Χέμινγκ, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, μοιράστηκε μέσω Instagram ένα μήνυμα για τα γενέθλια του συζύγου της και για το πώς αντιμετωπίζει τη διάγνωσή του. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της, η 45χρονη παραδέχτηκε ότι έκλαιγε εκείνο το πρωί και ένιωθε πραγματικά τη θλίψη για την ασθένεια του συζύγου της.

Monopoli Team

Τα 68α γενέθλιά του γιόρτασε στις 19 Μαρτίου ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος ωστόσο φέτος τα γιόρτασε εντελώς διαφορετικά καθώς πριν από ένα μήνα ανακοινώθηκε ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια μορφή άνοιας που επηρεάζει τη συμπεριφορά, τη γλώσσα και τις κοινωνικές δεξιότητες.

Η Εμα Χέμινγκ, η σύζυγος του αγαπητού ηθοποιού, μοιράστηκε μέσω Instagram ένα μήνυμα για τα γενέθλια του συζύγου της και για το πώς αντιμετωπίζει τη διάγνωσή του. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της, η 45χρονη παραδέχτηκε ότι έκλαιγε εκείνο το πρωί και ένιωθε πραγματικά τη θλίψη για την ασθένεια του συζύγου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυναντήσεις με δημιουργικούς ανθρώπους: Δημήτρης Τζάκος, οινοποιός και ιδιοκτήτης της Winest12.09.2018

«Απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όλες τις πλευρές του θέματος», είπε η Χέμινγκ. «Πάντα λαμβάνω αυτό το μήνυμα ή οι άνθρωποι πάντα μου λένε ότι “Ω, είσαι τόσο δυνατή, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις”. Δεν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Μακάρι να είχα. Αλλά μεγαλώνω επίσης δύο παιδιά σε αυτό, οπότε μερικές φορές στη ζωή μας, πρέπει να βάλουμε το βρακί του μεγάλου κοριτσιού μας και να τα καταφέρουμε, και αυτό κάνω».

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: 10 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b