MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

4 μέρη της Ελλάδας στους 15 πιο μαγευτικούς προορισμούς της Ευρώπης

H ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, European Best Destinations, συγκέντρωσε σε μια λίστα 15 από τα πιο παραδεισένια μέρη της Ευρώπης. Δείτε ποιοι ελληνικοί προορισμοί μπήκαν στη λίστα.

Κέρκυρα, Photo by Chris Karidis on Unsplash
Κέρκυρα, Photo by Chris Karidis on Unsplash
Monopoli Team

Από ένα μαγευτικό αρχιπέλαγος της Νορβηγίας και την ιταλική ακτή του Αμάλφι μέχρι τα ελληνικά νησιά, η ιστοσελίδα για την προώθηση του τουρισμού στην Ευρώπη, European Best Destinations, έφτιαξε μια λίστα με παραδεισένιους ευρωπαϊκούς προορισμούς για αξέχαστες διακοπές.

«Ξεχάστε όλες τις ανησυχίες σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας στην Ευρώπη», αναφέρει το EBD στην εισαγωγή του άρθρου και συνεχίζει προτείνοντας 15 μαγευτικούς προορισμούς για καλοκαιρινές – και όχι μόνο – αποδράσεις. Αυτά είναι τα μέρη της Ελλάδας που μπήκαν στη λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈξι γυναίκες στέλνουν μηνύματα τέχνης “γραμμένα” στο νερό12.09.2018

4 ελληνικοί προορισμοί στους πιο παραδεισένιους της Ευρώπης

Κέρκυρα

Photo by Karolis Milišauskas on Unsplash

Με μεγαλοπρεπή παλάτια, επιβλητικά φρούρια, ρομαντικά καντούνια, απίθανες παραλίες και μοναδική γαστρονομία, η Κέρκυρα αποτελεί έναν καλοκαιρινό και όχι μόνο παράδεισο. Η αρχόντισσα του Ιονίου έχει τον τρόπο να κάνει οποιονδήποτε να περνάει καλά: αυτόν που αναζητά κοσμπολίτικη ατμόσφαιρα, αλλά κι εκείνον που επιθυμεί να περάσει ήρεμες οικογενειακές διακοπές.

Σύμη

Photo by Dimitris Kiriakakis on Unsplash

Πολύχρωμα νεοκλασικά που απλώνονται αμφιθεατρικά στους λόφους, κοσμοπολίτικος αέρας, πλούσια ιστορία και πολιτισμός είναι τα συστατικά αυτού του αρχοντικού νησιού δίπλα στη Ρόδο. Σήμα κατατεθέν της Σύμης και ο Ταξιάρχης Μιχαήλ ο Πανορμίτης, όπου οι προσκυνητές κάνουν ουρά. Σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο θα γευτείτε το ξακουστό συμιακό γαριδάκι, ενώ τα καραβάκια θα σας πάνε σε υπέροχες παραλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: 10 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b