MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
stand-up

Τhe Good Girl Tour: Η Nikki Glazer στο Θέατρο Άλσος

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του stand-up, η Nikki Glaser θα βρεθεί στο θέατρο Άλσος, στα πλαίσια της νέας περιοδείας της με τίτλο “The Good Girl Tour”.

Monopoli Team

H Nikki Glaser για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα. Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του stand-up, ηθοποιός, παρουσιάστρια και παραγωγός επιτυχημένων reality shows, podcaster, πραγματικά πολυπράγμων περσόνα θα βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή 28 Μαϊου, στο θέατρο Άλσος, στα πλαίσια της νέας περιοδείας της, με τίτλο “The Good Girl Tour”.

Αθυρόστομη ακόμη και για κωμικός, αναπολογητικά τολμηρή και ανοιχτή στο να συζητήσει και να γελάσει με δύσκολα ή ταμπού θέματα (ιδίως γύρω από το σεξ, σχέσεις, κλπ) και κυρίως με τις δικές της ανασφάλειές, η Nikki Glaser έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία που την έχει φέρει ανάμεσα στις καλύτερες αλλά και πιο διάσημες γυναίκες του stand-up.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚίνηση ΜΑΤ, του Μιχαήλ Άνθη στο Θέατρο Αθηνών12.09.2018

Τα videos της έχουν εκατομμύρια streams, τα comedy specials της (“Perfect”, “Good Clean Filth”, “Bangin΄”) βρίσκονται στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς που κυκλοφόρησαν. Την καλούν στα πιο σημαντικά roasts (π.χ. στα roasts των Alec Baldwin, Bruce Willis και Rob Lowe όπου ξεχώρισε). Έχει επανειλημμένα βρεθεί στα shows του Joe Rogan, του Howard Stern, του Marc Maron και όλα τα σημαντικά late-night tv shows της Αμερικανικής τηλεόρασης. Ως ηθοποιός έχει είχε αξιομνημόνευτη παρουσια σε ταινίες όπως “Trainwreck” του Judd Apatow και στο “Inside Amy Schumer”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Nikki Glaser


Παίζουν: Nikki Glaser

Τιμές Εισιτηρίων: VIP – 55€ ΖΩΝΗ Α – 50€ ΖΩΝΗ Β – 45€ ΖΩΝΗ Γ – 38€ ΖΩΝΗ Δ – 30€
Διάρκεια Παραστάσεων: Κυριακή 28 Μάϊου 2023
Πληροφορίες: Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπόλοιπο δικτυο της Viva. Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Παραστάσεις: Κυριακή στις 20:30
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/nikkiglaser/
Πληροφορίες Χώρου: Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74 Τηλέφωνο: 21 0822 7471
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b