MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για τη Δευτέρα 13 Μαρτίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες μέχρι παραστάσεις, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Monopoli Team

Η παράσταση “Αθώος ή Ένοχος” στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

Για 4η χρονιά επιστρέφει «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα». Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας η παράσταση “Αθώος ή Ένοχος“, σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη. Υπόθεση: Ένας διακεκριμένος γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε την γυναίκα του για να κληρονομήσει την περιουσία της. Ο καλύτερος του φίλος, γνωστός ποινικολόγος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του. Μια γιατρός ισχυρίζεται ότι είχαν ερωτική σχέση και πως το βράδυ του φόνου ήταν μαζί. Τα στοιχεία της ενοχής είναι εξίσου ισχυρά με τα στοιχεία της αθωότητάς του. Και οι θεατές καλούνται να γίνουν ένορκοι. Το κοινό πρέπει να αποφασίσει… Ο Δρ. Σέργουντ δολοφόνησε τη γυναίκα του; Η Τζένιφερ Μίτσελ ήταν ερωμένη του; Ποιο άλλοθι του να πιστέψεις; Ένα ανατρεπτικό φινάλε ανάλογα με την ετυμηγορία των θεατών.
13/3, 20:00
Κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 210 9570001
Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας – Κρέμου 123, Καλλιθέα 

Αποχαιρετώντας τον 20ό αιώνα με το Κουιντέτο “Αίολος” στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών και το Κουιντέτο ξύλινων πνευστών “Αίολος” παρουσιάζουν στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας τη συναυλία “Αποχαιρετώντας τον 20ό αιώνα“. Το Κουιντέτο “Αίολος” συγκροτούν οι Βαγγέλης Σταθουλόπουλος στο φλάουτο, Γιάννης Τσελίκας στο όμποε, Άγγελος Πολίτης στο κλαρινέτο, Σπύρος Κάκος στο κόρνο και Γιώργος Φαρούγγιας στο φαγκότο.
13/3, 20:30
Ωδείο Φίλιππος Νάκας – Ιπποκράτους 41, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα βραβεία του 25oυ Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης12.09.2018

Η εκδήλωση “Φύλο, δημόσιος χώρος και κινητικότητα στην πόλη” στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”

Μπορεί η καθημερινή μετάβαση από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι να βιώνεται διαφορετικά βάσει του φύλου ενός ανθρώπου; Είναι ένας απλός περίπατος στην πόλη μια εμπειρία με έμφυλα χαρακτηριστικά; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που θα διερευνηθούν στην εκδήλωση με τίτλο “Φύλο, δημόσιος χώρος και κινητικότητα στην πόλη“, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αγίου Δημητρίου και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας για τα έμφυλα ζητήματα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.
13/3, 18:00
Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» – Αγίου Δημητρίου 55, Άγιος Δημήτριος

Ο Παππούς μου ο Παπαφλέσσας: Προβολή του ντοκιμαντέρ στο ΠΙΟΠ

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του μηνιαίου κύκλου προβολών «Το ελληνικό ντοκιμαντέρ συναντά το κοινό του», παρουσιάζει το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας», παρουσία της σκηνοθέτριας Κλεώνης Φλέσσα. Υπόθεση: Το ντοκιμαντέρ προσεγγίζει με τρυφερή ματιά τον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης. Ο Παπαφλέσσας ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη την εποχή του Ρομαντισμού και έγινε μέλος της «Φιλικής Εταιρείας», αναλαμβάνοντας το καθήκον να ξεσηκώσει τους συμπατριώτες του ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Η ταινία ακολουθεί τα χνάρια του Παπαφλέσσα σε Τουρκία, Ρουμανία και Ουκρανία, με τα animation του Μπάμπη Αλεξιάδη να αποδίδουν όλα τα ιστορικά γεγονότα.
13/3, 18:30
ΠΙΟΠ – Δωρίδος 2, Ταύρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιές είναι οι εξελίξεις στην κατάληψη του Εθνικού12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b