MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Έρευνα: Η Κεφαλονιά στην κορυφή των ελληνικών νησιών, για τους Βρετανούς

Η Κεφαλονιά είναι το καλύτερο ελληνικό νησί για τους Βρετανούς, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία «Which?» – Δείτε τα υπόλοιπα νησιά της λίστας.

Άσσος, Κεφαλονιά, Photo by Mac McDade on Unsplash
Άσσος, Κεφαλονιά, Photo by Mac McDade on Unsplash
Monopoli Team

«Ξεχάστε τη Μύκονο»: Αυτός είναι ο τίτλος της έρευνας που πραγματοποίησε η βρετανική εταιρεία ενημέρωσης καταναλωτών «Which?» για το καλύτερο ελληνικό νησί, την οποία δημοσίευσε ο Guardian. Η εταιρεία ζήτησε από 1.000 άτομα να βαθμολογήσουν 10 διάσημα ελληνικά νησιά με κριτήρια τις παραλίες, τα αξιοθέατα, τη φυσική ομορφιά και τη σχέση ποιότητας-τιμής. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε η Κεφαλονιά.

Η Κεφαλονιά καλύτερο ελληνικό νησί σύμφωνα με τους Βρετανούς
Μύρτος, Κεφαλονιά, Photo by Victor Malyushev on Unsplash

Μύρτος, Κεφαλονιά, Photo by Victor Malyushev on Unsplash

Συγκεντρώνοντας βαθμολογία 85%, η Κεφαλονιά κατέκτησε φέτος την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Βρετανών ως το καλύτερο ελληνικό νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ο Aronofsky μού πέταξε σανίδα σωτηρίας»: Ο (συγκινημένος) Brendan Fraser πήρε το πρώτο του Όσκαρ12.09.2018

Με εντυπωσιακές παραλίες και τοπία, νόστιμη κουζίνα και γραφικά λιμανάκια, το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια στην κατηγορία «γαλήνη και ηρεμία» (το μοναδικό νησί που έπιασε 5/5 σε αυτή την κατηγορία), καθώς και στις κατηγορίες παραλίες, φαγητό και τοπία.

Επίσης, η Κεφαλονιά πήρε τέσσερα αστέρια στη διαμονή και στη σχέση ποιότητας-τιμής.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNightstalker, τι ακούτε αυτήν την εποχή;12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b