MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέμπη: Οι διασώστες αποτίνουν φόρο τιμής στους νεκρούς με ενός λεπτού σιγή στον τόπο της τραγωδίας

Μέλη των σωστικών συνεργείων βρέθηκαν ξανά στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη και απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Πηγή: Twitter/@pyrosvestiki
Monopoli Team

Μέλη των σωστικών συνεργείων που επιχείρησαν στο σημείο της τραγωδίας, θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στους νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που έλαβε χώρα στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, διασώστες του ΕΚΑΒ, εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας αλλά και όλοι όσοι επιχειρούν την τελευταία εβδομάδα στο σημείο της εθνικής τραγωδίας, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 57 νεκρών!

Μάλιστα, χθες Κυριακή 5/3 ολοκληρώθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης των νεκρών, με μία μόνο σορό να παραμένει ακόμη αγνώστων στοιχείων και μια γυναίκα να αναζητά ακόμη την κόρη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Περαστικά γείτωνα»: Με μπλουζάκια αλληλεγγύης για τα Τέμπη η τουρκική ομάδα Τράμζονσπορ12.09.2018

Στο τόπο του δυστυχήματος, το έργο της πυροσβεστικής έχει επίσης σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς έχουν απομακρυνθεί όλα τα συντρίμμια που άφησε πίσω της η σύγκρουση των δύο τρένων, ενώ απομένει μόνο ένας τελευταίος έλεγχος για τυχόν βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b