MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πριν 45 χρόνια απήγαγαν τον Τσάρλι Τσάπλιν, δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Μία από τις πιο παράδοξες απαγωγές σημειώθηκε μία ημέρα, σαν σήμερα, στις 3 Μαρτίου 1978. Θύμα της απαγωγής: Ο… προσφάτως εκλιπών Τσάρλι Τσάπλιν

Monopoli Team

Αναμφίβολα ένας από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς του παγκόσμιου κινηματογράφου είναι ο θρυλικός «Σαρλό» κατά κόσμον Τσάρλι Τσάπλιν.

Και αν η ιστορία της ζωής του ήταν συναρπαστική, ο κακομοίρης δεν μπόρεσε να «ξεκουραστεί» ούτε… μετά θάνατον καθώς κοντά δύο μήνες μετά την αποδήμησή του εις Κύριον, δύο άνδρες αποφάσισαν να τον… κλέψουν από την τελευταία του κατοικία για να ζητήσουν λύτρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ τραγωδία στα Τέμπη μέσα από 10 συγκλονιστικά σκίτσα Ελλήνων σκιτσογράφων12.09.2018

Η απίστευτη αλλά απολύτως αληθινή αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε στο ειδυλλιακό χωριό της Ελβετίας Corsier-sur-Vevey, τον τελευταίο τόπο κατοικίας του σπουδαίου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 1977. Εκεί, μία μέρα σαν σήμερα, στις 3 Μαρτίου 1978, δύο μαυροφορεμένοι άνδρες αποφάσισαν να προχωρήσουν στον πιο «μακάβριο» εκβιασμό στην Ιστορία, και να απαγάγουν τα λείψανα του περίφημου «Αλητάκου» μπας και πιάσουν την καλή…

Οι δυο άνδρες μπήκαν με κάθε προφύλαξη στο σιωπηλό κοιμητήριο και χωρίς να το σκεφτούν και πολύ άρχισαν να σκάβουν μέχρι να πετύχουν τον σκοπό τους, δύο ώρες αργότερα. Ξέθαψαν το φέρετρο του Τσάρλι Τσάπλιν, το φόρτωσαν σε ένα μικρό φορτηγό και έγιναν… καπνός!

Την επόμενη μέρα το πρωί οι κάτοικοι του ήσυχου χωριού της Ελβετίας παρατήρησαν ένα σωρό από φρεσκοσκαμμενο χώμα και έναν λάκκο αδειανό στο κοιμητήριο της περιοχής τους. Η είδηση μαθεύτηκε γρήγορα και όπως είναι λογικό, ακολούθησε ο… κακός χαμός, με το γεγονός να αποκτά μεγάλη δημοσιότητα στα Μέσα Ενημέρωσης της εποχής.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArctic Monkeys και Guns N’ Roses οι headliners του φετινού Glastonbury12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b