MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Avril Lavigne επιστρέφει, όχι όμως όπως περιμέναμε

Η επιστροφή ενός ειδώλου από τα παλιά, σε έναν ρόλο έκπληξη είναι γεγονός!

Monopoli Team

Το pop punk fashion icon, Avril Lavigne, βρίσκεται στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Εχθές ήταν καλεσμένη στο show του Courrèges – μάλιστα front row – φορώντας ένα μαύρο t-shirt που έλεγε «I’m not doing shit today», δηλαδή «Δεν κάνω απολύτως τίποτα σήμερα».

Η τραγουδίστρια δεν φόρεσε ένα outfit αποκλειστικά από τη συλλογή του Courrèges, αλλά αποφάσισε να μπερδέψει τα τεράστια σκουλαρίκια του brand, με ένα oversized top από τη Vetements.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ρικ Όουενς θέλει να τον υποδυθεί η Σερ στην ταινία της ζωής του12.09.2018

Το πραγματικό θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι η Avril συνεργάζεται με το γαλλικό brand 22397BLUFF για την πρώτη της συλλογή και μάλιστα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού! Η παρουσίαση θα γίνει στις 4 Μαρτίου.

Ο λογαριασμός του 22397BLUFF ποστάρει συνέχεια για την επερχόμενη συλλογή με μια σειρά από αστεία rave posters, προσκαλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στο retro Chinese Gala της Lavigne, αρκεί να φοράνε περούκες. Το brand συνεργάζεται με την MOATAI, το κινέζικο ποτό. Ας ελπίσουμε αυτό να μην σημαίνει και την επιστροφή της Avril στην -ατυχή- Harajuku εποχή της.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b