MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Ρικ Όουενς θέλει να τον υποδυθεί η Σερ στην ταινία της ζωής του

Σύμφωνα με τον ίδιο τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, η θρυλική καλλιτέχνις είναι η ιδανική επιλογή για να μεταφέρει την αινιγματική ζωή του στη μεγάλη οθόνη.

Monopoli Team

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Dazed, ο νονός του γκοθ Ρικ Όουενς συζήτησε μεταξύ άλλων τη συνεργασία του με την ιταλική εταιρεία Moncler, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει μία μακροχρόνια φιλοδοξία του. Όταν ρωτήθηκε ποιος θα ήθελε να τον υποδυθεί σε μια ταινία για τη ζωή του, ο Αμερικανός σχεδιαστής απάντησε γρήγορα και αποφασιστικά: «Η Σερ».

Στη συνέχεια, ο σχεδιαστής μοιράστηκε πως αυτό είναι κάτι που ήδη σκεφτόταν από καιρό και γι΄αυτό είχε έτοιμη την απάντηση. Δήλωσε, μάλιστα, πόσο ενθουσιασμένος ήταν που είχε τη Σερ στο σόου του για την συλλογή SS23 τον περασμένο Σεπτέμβριο και πως ήλπιζε να καταφέρει να τραβήξει μία selfie μαζί της, αλλά εκείνη ήταν πολύ απασχολημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Meryl Streep μέχρι την Ana de Armas: Ηθοποιοί σε ρόλους θρύλων που έγραψαν ιστορία12.09.2018

Ενδεχομένως η επιλογή αυτή του Όουενς να ξενίζει σε κάποιους, αλλά σκεφτείτε πόσο θα ταίριαζε στο χαρακτηριστικό στιλ του σχεδιαστή. Το μικρό ζήτημα των διαφορετικών φύλων δεν θα αποτελούσε καθόλου πρόβλημα. Απλά σκεφτείτε την Κέιτ Μπλάνσετ ως Μπομπ Ντύλαν στο I’m Not There, ή την Τίλντα Σουίντον ως νεαρό ευγενή στο Ορλάντοείναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα έκανε καταπληκτική δουλειά ως Όουενς!

Με πληροφορίες από Dazed. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b