MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jansen Panettiere: Νεκρός ο 28χρονος ηθοποιός του «Walking Dead»

Νεκρός σε ηλικία 28 ετών είναι ο ηθοποιός, Jansen Panettiere, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής του πορείας στις ΗΠΑ συμμετείχε σε δημοφιλείς ταινίες και σειρές, όπως ήταν το Ice Age και το The Walking Dead.

Jansen Panettiere | IMDB
Jansen Panettiere | IMDB
Monopoli Team

Θρήνος επικρατεί στην κινηματογραφική βιομηχανία των ΗΠΑ, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός Jansen Panettiere και αδερφός της «θρύλου» του Χόλιγουντ, Hayden Panettiere, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Πληροφορίες, που πηγάζουν από το στενό του οικογενειακό κύκλο, και επικαλείται το γνωστό αμερικανικό δίκτυο «TMZ» αναφέρουν ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είχε σημαντική παρουσία τόσο στη μεγάλη, όσο και στη μικρή οθόνη των Ηνωμένων Πολιτειών, με συμμετοχή σε σειρές όπως το «The Walking Dead», απεβίωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη.

Η ακριβής αιτία του θανάτου του παραμένει άγνωστη, με τις αστυνομικές Αρχές της Νέας Υόρκης να σημειώνουν ότι έλαβαν κλήση, για να πάνε σε μία κατοικία στην πόλη, τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 05:30 το πρωί, ενώ έχουν αποκλείσει – μέχρι στιγμής – το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας σε ό,τι αφορά στον θάνατο του νεαρού ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJolene: Ακούμε για πρώτη φορά ένα ακυκλοφόρητο ντουέτο της Olivia Newton-John με τη Dolly Parton12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b