MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jolene: Ακούμε για πρώτη φορά ένα ακυκλοφόρητο ντουέτο της Olivia Newton-John με τη Dolly Parton

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τραγούδι της Olivia Newton-John, μια συνεργασία που είχε κάνει με την Dolly Parton λίγο πριν τον θάνατό της, στις 8 Αυγούστου 2022.

Monopoli Team

Η 73χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Olivia Newton-John, που έφυγε από τη ζωή στις 8 Αυγούστου 2022, είχε ηχογραφήσει με την Dolly Parton μια διασκευή της επιτυχίας “Jolene”, η οποία πρόκειται να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ με τίτλο “Just The Two of Us: The Duets Collection”.

Στο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, βλέπουμε την Newton-John να βρίσκεται στο στούντιο μαζί με την Parton και να ηχογραφούν μαζί το κομμάτι. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Olivia Newton-John, μία από τις πιο αγαπημένες μου όλων των εποχών», λέει η Parton στην αρχή του βίντεο προσθέτοντας «ήμασταν πάντα κοντά μέσα στα χρόνια και είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέρος αυτού του project με ντουέτα που κάνει». Και καταλήγει: «Τραγουδάμε ένα από τα αγαπημένα μου [τραγούδια] που έχω γράψει ποτέ το Jolene. Λέει ότι είναι ένα από τα αγαπημένα της, οπότε γιατί να μην κάνουμε ένα ντουέτο στο αγαπημένο μας;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλίβια Νιούτον-Τζον: Πέθανε η πρωταγωνίστρια του θρυλικού “Grease”- Το συγκινητικό αντίο του Τραβόλτα12.09.2018

Στο άλμπουμ, που χαρακτηρίζεται ως μια «γιορτή της ζωής και των φιλιών της» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου, η βραβευμένη με Grammy, Newton-John συνεργάζεται και με άλλους σταρ και αγαπημένους της φίλους όπως οι John Travolta, Barry Gibb, Mariah Carey και πολλούς άλλους.

Ο John Travolta είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για την ίδια: «Αγαπημένη μου Olivia, έκανες τις ζωές όλων μας πολύ καλύτερες. Ο αντίκτυπός σου ήταν απίστευτος. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε ξαναδούμε σύντομα και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε είδα και για πάντα! Ο Ντάνι σου, ο Τζον σου!».

Με πληροφορίες από faroutmagazine.co.uk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Αντίο» στους μουσικούς θρύλους που χάσαμε το 202212.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b