MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αλόννησος: Στην κορυφή των 50 καλύτερων καταδυτικών προορισμών του κόσμου του National Geographic

Νέα πρωτιά για την Αλόννησο: Στην κορυφή των 50 καλύτερων καταδυτικών προορισμών του κόσμου του National Geographic – Αναδεικνύεται η προοπτική ανοίγματος νέων υποβρύχιων μουσείων στο νησί.

Photo by Nazarizal Mohammad on Unsplash
Photo by Nazarizal Mohammad on Unsplash
Monopoli Team

Μία ακόμα σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε η Αλόννησος μετά τη δημοσίευση ενός πλήρους οδηγού του National Geographic για τα καλύτερα καταδυτικά σημεία του κόσμου.

Ο οδηγός «Α Diver’s Guide To The World», αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας διακεκριμένων συγγραφέων που ταξίδεψαν σε όλο τον πλανήτη, περιλαμβάνει τους 50 πιο εντυπωσιακούς και ποιοτικούς καταδυτικούς προορισμούς.

Η Αλόννησος καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ενώ αποτελεί τη μόνη ελληνική περιοχή που περιλαμβάνεται στον κατάλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς» στο Θέατρο 10412.09.2018

Η λίστα περιλαμβάνει ακόμα προορισμούς από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Μοζαμβίκη, τις Φιλιππίνες, τη Μάλτα, τη Γαλλία, τις Σεϋχέλλες, τον Ισημερινό, το Μπελίζ, την Ινδονησία, την Τανζανία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλική Πολυνησία τη Μαδαγασκάρη, την Ταϋλάνδη, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική, τη Χιλή, το Κουρακάο και πολλά εξωτικά νησιά.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον οδηγό, «η Αλόννησος λειτουργεί ως αληθινή σειρήνα για τους αυτοδύτες. Εδώ κάθε βουτιά έχει την αυθεντική αίσθηση της εξερεύνησης, της περιπέτειας και της αναζωογόνησης».

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡεύματα τέχνης διαπερνούν το εργοστάσιο ηλεκτρισμού στο Νέο Φάληρο12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b