MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Selena Gomez: Έκανε το floral manicure που θα θες να κάνεις πριν έρθει η άνοιξη

Η Selena Gomez αποχαιρετά τον χειμώνα με floral νύχια και μας βάζει σε spring mood.

Instagram:@selenagomez
Instagram:@selenagomez
Monopoli Team

Η Selena Gomez φροντίζει να έχει πάντα το καλύτερο inspo, αλλά αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή με ένα ρομαντικό σχέδιο στα νύχια της που μας κάνει να ανυπομονούμε για την άνοιξη.

Είναι beauty icon και λατρεύει να δοκιμάζει όλα τα τελευταία trends από τον χώρο της ομορφιάς. Η Selena λοιπόν αγαπά τα ιδιαίτερα σχέδια και τα περιποιημένα άκρα σε οβάλ σχήμα. Εμπιστεύεται τον προσωπικό της nail artist Tom Bachik και τα manicure που δημιουργεί γίνονται αμέσως viral.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Return: Μια νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» φέρνει τους Ρέιφ Φάινς και Ζιλιέτ Μπινός στην Ελλάδα12.09.2018

Αυτό ακριβώς έγινε και με το τελευταίο της manicure που είχε ζωγραφισμένα λουλούδια σε αποχρώσεις του λευκού, του μωβ και του χρυσού. «Saint Laurent Spring», έγραψε ο Bachik στη φωτογραφία με τα νύχια της Gomez που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Πολύχρωμο, εκλεπτυσμένο και κομψό, το νέο manicure της Gomez απαιτεί μεγάλη δεξιότητα για να επιτευχθεί. Κάθε νύχι είχε ένα μοναδικό σχέδιο, αλλά τo floral ήταν το κύριο θέμα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό από γεράνια, βιολετί λουλούδια, μπλε λάμψεις και λευκές μαργαρίτες. Ο Bachik μάλιστα στόλισε το κάθε νύχι με χρυσό για να μιμηθεί τα φύλλα ολοκληρώνοντας μοναδικά το nail look.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια – Το μήνυμα της οικογένειάς του12.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b