MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Super Bowl 2023: Η (έγκυος) Rihanna έδειξε πώς “κερδίζεις” το Halftime Show

Χωρίς τις αλλαγές ρούχων, εκπλήξεις και guest stars που μας έχουν συνηθίσει προηγούμενοι καλλιτέχνες, η Rihanna μάς χάρισε ένα απλό, αλλά συγκλονιστικό show – αφού πρώτα αποκάλυψε ότι είναι έγκυος.

Η Rihanna στο Super Bowl 2023, photo: Twitter/@NFL
Η Rihanna στο Super Bowl 2023, photo: Twitter/@NFL
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το τελευταίο live show της (και εφτά χρόνια από τον τελευταίο δίσκο της). Χθες, λοιπόν, η επιστροφή της Rihanna έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Και αυτό ήταν από μόνο του ένα συναρπαστικό γεγονός – που έγινε ακόμη μεγαλύτερο, μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι θα ετοιμαζόταν να δώσει ένα από τα μεγαλύτερα show της καριέρας της στο ημίχρονο του Super Bowl, έγκυος, εννέα μήνες μετά τη γέννηση του γιού της.

Χωρίς να σπαταλήσει καθόλου χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποια μεγαλειώδη είσοδο, σαν εκείνες που μας έχουν συνηθίσει άλλοι καλλιτέχνες στο Halftime Show, η Rihanna μάς υποδέχτηκε με ένα κοντινό πλάνο στο πρόσωπο της – και αυτό το πρόσωπο τα έλεγε όλα: Η RiRi ήταν έτοιμη για μάχη.

Ντυμένη στα κόκκινα, επέβαλλε την παρουσία της στην (αιωρούμενη) σκηνή από την πρώτη νότα του Bitch Better Have My Money – και αν δεν ήσουν καρφωμένος στην οθόνη σου, μπορεί και να μην καταλάβαινες ότι είναι έγκυος.

Όσο εντυπωσίαζε το κοινό “από ψηλά”, οι χορευτές της έδιναν την ερμηνεία της ζωής τους, σε μία καταπληκτική χορογραφία, που θα διατηρούσαν με την ίδια ένταση σε όλη τη διάρκεια του show.

Τι κι αν βρισκόταν δεκάδες μέτρα πάνω από τη γη; Χωρίς να χάνει στιγμή την cool διάθεση που την χαρακτηρίζει – αλλά και ούτε μία νότα – η Rihanna κατέβηκε στη σκηνή για να μας χαρίσει μερικά από τα πιο dance κομμάτια της, όπως το Only Girl (In The World), το Where Have You Been και φυσικά το Rude Boy – ακολουθώντας στον βαθμό που μπορούσε τους χορευτές της.

Μέσα σε 14 μόλις λεπτά κατάφερε να χωρέσει σχεδόν τα περισσότερα hits της (αν και πολλοί ήταν οι απογοητευμένοι fans που δεν άκουσαν τα ομολογουμένως όχι και τόσο family-friendly S&M και Birthday Cake). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ήταν μία αποστειρωμένη εμφάνιση, αφού η Rihanna επέλεξε να ερμηνεύσει το λιγότερο γνωστό, αλλά σίγουρα badass, Pour it Up.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #50: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Και αν στο μεγαλύτερο μέρος του Pour it Up επέλεξε να είναι καθισμένη σε ένα μέρος της σκηνής που θύμιζε κερκίδες, όσες φορές χόρεψε, απέδειξε ότι μία εγκυμοσύνη δεν μπορεί να την σταματήσει από το να απολαύσει μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της.

Σίγουρα, αρκετοί ήταν εκείνοι που παραξευνεύτηκαν από την έλλειψη guest stars (και η RiRi είχε σίγουρα την ευκαιρία να καλέσει στη σκηνή τον Jay-Z, τον Eminem, τον DJ Khaled μεταξύ άλλων). Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, η απουσία τους δεν είχε καμία σημασία, αφού μαζί της στη σκηνή ήταν ο πιο σημαντικός guest star: ένα δεύτερο μωρό, που απέδειξε ότι δεν υπάρχει τίποτα που η Rihanna δεν μπορεί να κάνει.

Η εμφάνισή της στο ημίχρονο του Superbowl έκλεισε με δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, το Umbrella (και ένα fun fact: το Umbrella κυκλοφόρησε πριν από 16 χρόνια!) και φυσικά το Diamonds, το οποίο ερμήνευσε από ψηλά σε κατανυκτικό κλίμα, με το κοινό να την αποθεώνει.

Και κάπως έτσι, χωρίς τρελές εκπλήξεις (πέραν της εγκυμοσύνης), χωρίς αλλαγές ρούχων, χωρίς guest stars, η Rihanna πολύ σωστά βασίστηκε στις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αποδεικνύοντας ότι καμιά φορά δεν χρειάζονται πολλά για να μείνεις αξέχαστος. Και αυτή ήταν σίγουρα μία εμφάνιση που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πού θα βγούμε να τη γιορτάσουμε με το άλλο μας μισό;12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b