MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Disney: Γιορτάζει 100 χρόνια ιστοριών και κοινών αναμνήσεων με ένα ξεχωριστό βίντεο

Την 100η επέτειό της γιορτάζει η Disney και εκτός από το εντυπωσιακό βίντεο-αφιέρωμα που μόλις κυκλοφόρησε, ετοιμάζει και ένα γεμάτο πρόγραμμα εορτασμών, παγκοσμίως.

Monopoli Team

Η Walt Disney Company κλείνει τα 100 χρόνια λειτουργίας της στις 16 Οκτωβρίου του 2023 και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα το γιορτάζει, παρέα πάντα με τους φαν και τους αγαπημένους χαρακτήρες της, που έχουν κρατήσει ζωντανή τη χαρά και τη μαγεία της Disney τα τελευταία 100 χρόνια.

Σήμερα, η Disney τιμά αυτούς τους θαυμαστές αλλά και τους δημιουργούς με ένα ξεχωριστό βίντεο που αναδεικνύει τα 100 χρόνια ασυναγώνιστης αφήγησης και καινοτομίας της.

«Καθώς γιορτάζουμε την ιστορική 100η επέτειό μας, είναι εντυπωσιακό να ανατρέχουμε στην κληρονομιά του Walt Disney και στην αδιάκοπη επιδίωξή του για τελειότητα, που συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν την εταιρεία και σήμερα. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στις γενιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αποτελούν ένα τόσο ιδιαίτερο κομμάτι της ιστορίας μας και που ενσωμάτωσαν τις ιστορίες και τους χαρακτήρες μας στη ζωή τους τον περασμένο αιώνα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger.

«Το Disney100 αντιπροσωπεύει μια γιορτή όλων των θαυμαστών και των οικογενειών μας. Όπως επίσης των αφηγητών και των δημιουργικών οραματιστών μας, των οποίων τα ταλέντα και η φαντασία έχουν δημιουργήσει τις μαγικές στιγμές που κάνουν τη Disney μια διαχρονική αξία της παγκόσμιας κουλτούρας», προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Η Αθήνα ζει στον ρυθμό της Αποκριάς με 67 δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους12.09.2018

Disney100 – Μια Ξεχωριστή Ματιά

Το «Disney100 – Μια Ξεχωριστή Ματιά» περιλαμβάνει σκηνές από εμβληματικές ταινίες, σειρές, σκηνικές παραγωγές και θεματικά πάρκα της Disney. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια συλλογή εμπνευσμένων από τον Walt Disney λέξεων, στοχεύοντας να αναβιώσει τις αναμνήσεις και τη νοσταλγία, που η Disney έχει δημιουργήσει στις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο.

Το ντεμπούτο του «Disney100 – Μια Ξεχωριστή Ματιά» είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο για τη Disney, που σηματοδοτεί μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες για τους φαν όλων των ηλικιών να ξαναζήσουν τις πιο αγαπημένες τους Disney αναμνήσεις και να απολαύσουν νέες, συγκινητικές ιστορίες και εμπειρίες.

Η Disney γιορτάζει την 100η της επέτειο με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, μία ακόμα ταινία των Marvel Studios, το «Ant Man και Wasp: Κβαντομανία», θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, ενώ στη συνέχεια, στις 18 Φεβρουαρίου, η έκθεση «Disney100: The Exhibition» θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο The Franklin Institute στη Φιλαδέλφεια, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε μια έκθεση που θα ζωντανέψει τις ιστορίες της Disney μέσω καινοτόμου και καθηλωτικής τεχνολογίας.

Στην έκθεση αυτή, τα Walt Disney Archives ανοίγουν το θησαυροφυλάκιο τους παρουσιάζοντας περισσότερα από 250 σπάνια αυθεντικά έργα τέχνης, αντικείμενα, κοστούμια, σκηνικά των θεματικών πάρκων που έχουν χρησιμοποιηθεί μέσα στα 100 αυτά χρόνια. Ευτυχώς για τους κατοίκους της Ευρώπης, η έκθεση δεν θα μείνει στάσιμη στη Φιλαδέλφεια, αλλά θα κάνει τις στάσεις της και εκεί, ξεκινώντας από το Μόναχο της Γερμανίας τον Απρίλιο του 2023.

Το παγκόσμιο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πλούσια σειρά από κινηματογραφικές κυκλοφορίες από αγαπημένα στούντιο, όπως η Disney, η Pixar, η Marvel Studios, η Lucasfilm και άλλα, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2023. «Η Μικρή Γοργόνα» και «Οι Φύλακες του Γαλαξία 3» έρχονται τον Μάιο, τα «Στο Στοιχείο τους», «Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», «The Marvels» και «Στοιχειωμένο Αρχοντικό» αναμένονται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι, ενώ στις 21 Νοεμβρίου, τα Walt Disney Animation Studios θα κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους το «Η Ευχή», μια πρωτότυπη μιούζικαλ ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ήδη, τα Disney Parks έχουν αρχίσει να ενθουσιάζουν τους επισκέπτες με ξεχωριστούς εορτασμούς. Στις 27 Ιανουαρίου, το Disneyland Resort παρουσίασε το νέο αξιοθέατο του, Mickey & Minnie’s Runaway Railway, δύο νέα νυχτερινά θεάματα: «World of Color – One» στο Disney California Adventure και «Wondrous Journeys» στο πάρκο Disneyland και πολλές ολοκαίνουργιες προτάσεις ψυχαγωγίας, τροφίμων και ποτών, αλλά και προσφορές στα σουβενίρ με θέμα το Disney100. Τα πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο ετοιμάζουν και αυτά με τη σειρά τους εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να γιορτάσουν αυτό το σημαντικό ορόσημο.

Τέλος, η Disney θα προσφέρει στα μέλη του The Official Disney Fan Club (D23) μία σειρά από αποκλειστικές εκδηλώσεις, sneak previews, ενώ τον Σεπτέμβριο θα δώσει σε έναν τυχερό την ευκαιρία να απολαύσει έναν θεματικό Disney100 προορισμό στην D23.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQuantumania: Η νέα ταινία Ant-man απέκτησε trailer και προμηνύει την “αρχή μιας νέας δυναστείας”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b