MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πιο ακριβό τραπέζι μπιλιάρδου για πολυτελή σκάφη

Ένα τραπέζι μπιλιάρδου ιδανικά σχεδιασμένο από την Bugatti για να παίζει κανείς ανενόχλητος ακόμη και μέσα στα κύματα.

Monopoli Team

Σχεδόν όλοι μας έχουμε πιάσει έστω και μια φορά στα χέρια μας μια στέκα κλασσικού μπιλιάρδου. Ελάχιστοι, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν να ρίξουν μια μπάλα στην τρύπα του ακριβότερου μπιλιάρδου του κόσμου, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα η Bugatti. Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε εκτός από τα ακριβά της αυτοκίνητα, να επενδύσει και στην κατασκευή ενός περιορισμένου αριθμού τραπεζιών μπιλιάρδου, που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜία τριώροφη βίλα στο Bulgari Lighthouse το πιο ακριβό διαμέρισμα στο Ντουμπάι – Κοστίζει 112 εκατ. δολάρια12.09.2018

Μόλις 30 τέτοια τραπέζια έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ενώ αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός πως μέσω ενός ειδικού μηχανισμού μπορούν να προσαρμόζονται στις ανωμαλίες του δαπέδου, κάτι που τα κάνει ιδανικά για χρήση μέσα σε σκάφη και κότερα. Κάθε πόδι έχει σχεδιαστεί για να κινείται και να αντισταθμίζει την κίνηση του πλοίου, κάνοντας την επιφάνειά του εντελώς επίπεδη σε μόλις πέντε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτουμπάι: Αυτή είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b