MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Stella McCartney: Η σχεδιάστρια τιμήθηκε από τον βασιλιά Κάρολο για την προσφορά της στη μόδα και τη βιωσιμότητα

Η διάσημη σχεδιάστρια Stella McCartney έλαβε μία τεράστια τιμή, αφού ο βασιλιάς Κάρολος τής απένειμε τον τίτλο του CBE (Διοικητής του πιο εξαίρετου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) για την προσφορά της στη βιομηχανία της μόδας και το έργο της στη βιωσιμότητα.

Πηγή: Instagram/Stella McCartney
Monopoli Team

Η Stella McCartney βρέθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Τρίτη (7/2) για να επισκεφθεί τον φίλο και επίσης ακτιβιστή βασιλιά Κάρολο Γ’, ο οποίος της προσέφερε επίσημα τον τίτλο του CBE (Διοικητής του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) για την προσφορά της στη βιομηχανία της μόδας και το έργο της στη βιωσιμότητα.

Για την επίσημη αυτή περίσταση η McCartney επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό φόρεμα σε navy μπλε απόχρωση, το οποίο κατασκευάστηκε στο ατελιέ της στο Λονδίνο και είναι φτιαγμένο από ένα υλικό που ονομάζεται Nativa. Το Nativa είναι ένα είδος μαλλιού, που προμηθεύεται από τοπικούς αγρότες, οι οποίοι βάζουν σε προτεραιότητα την υγεία των ίδιων των ζώων αλλά και του περιβάλλοντος. Μάλιστα, η σχεδιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γόβες και ένα clutch από τη συλλογή Stella McCartney, τα οποία ήταν επίσης κατασκευασμένα από vegan υλικά.

«Νιώθω ταπεινή που με αναγνώρισαν για την αποστολή μου να φέρω τη βιωσιμότητα στη μόδα. Ως μία Βρετανίδα σχεδιάστρια, αυτή είναι μία πολύ περήφανη και συναισθηματική ημέρα για μένα – όχι μόνο που έλαβα αυτή την απίστευτη διάκριση από τον βασιλιά Κάρολο, αλλά που συμπεριλήφθηκα στις τελευταίες γενέθλιες τιμές της βασίλισσας Ελισάβετ», δήλωσε η ίδια η σχεδιάστρια σε ανάρτησή της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σχεδιάστρια λαμβάνει τιμητική διάκριση, αφού το 2013 η βασίλισσα Ελισάβετ τής είχε απονείμει τον τίτλο OBE (Αξιωματικός του πιο εξαίρετου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας).

Με πληροφορίες από wwd.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b