MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Paint: Ο Όουεν Γουίλσον θυμίζει τον πολυαγαπημένο τηλε-ζωγράφο Μπομπ Ρος στο τρέιλερ της νέας του ταινίας

Αν και ερμηνεύει έναν μυθοπλαστικό, ιδιαίτερο τηλε-ζωγράφο μιας επιτυχημένης εκπομπής, ο Όουεν Γουίλσον, στο τρέιλερ της επερχόμενης κωμωδίας του Μπρίτ Μακάνταμς, θυμίζει αρκετά τον πολυαγαπημένο Μπομπ Ρος.

Paint: Ο Όουεν Γουίλσον θυμίζει τον πολυαγαπημένο τηλε-ζωγράφο Μπομπ Ρος στο τρέιλερ της νέας του ταινίας
Monopoli Team

Ο Όουεν Γουίλσον εμπνέεται από τον Μπομπ Ρος στο πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης κωμωδίας «Paint». Η ταινία του Μπρίτ Μακάνταμς αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.

Υπόθεση

Ο Γουίλσον πρωταγωνιστεί ως Carl Nargle, αγαπημένος παρουσιαστής μιας μακροχρόνιας τηλεοπτικής εκπομπής ζωγραφικής στη δημόσια τηλεόραση του Vermont. Όταν μια νεότερη ζωγράφος, την οποία θα ερμηνεύσει η Κιάρα Ρενέ, προσλαμβάνεται για να προσελκύσει μια διαφορετική δημογραφική ομάδα τηλεθεατών, οι ανασφάλειες του Carl για το δικό του ταλέντο ως καλλιτέχνης αναδύονται στην επιφάνεια και επακολουθούν μπερδέματα.

Στο καστ του «Paint» συμπεριλαμβάνονται οι Μιχαέλα Γουάτκινς, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβεϊ, Λούσια Στρους και Στίβεν Ρουτ. Ο Μπρίτ Μακάνταμς σκηνοθετεί το δικό του σενάριο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο είχε βρεθεί στη περίφημη «Μαύρη Λίστα» του 2010, με τα «καλύτερα» σενάρια που ακόμη δεν έχουν γίνει ταινία.

Αν και στο τρέιλερ δεν γίνεται κάποια αναφορά, ωστόσο, η ταινία φαίνεται να αντλεί έμπνευση από τον ιδιαίτερο και πασίγνωστο τηλεοπτικό ζωγράφο Μπομπ Ρος, παρουσιαστή της εκπομπής «The Joy of Painting» τις δεκαετίες του 1980 και 1990, μέχρι τον θάνατο του το 1995 σε ηλικία 52 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDisney: Στα σκαριά νέα σίκουελ για το «Toy Story» και το «Ψυχρά κι Ανάποδα»12.09.2018

Ο Όουεν Ουίλσον τώρα παίζει τον Mobius M. Mobius στη σειρά της Diseny+ «Loki», η οποία αναμένεται να επιστρέψει για δεύτερη σεζόν αργότερα μέσα στο 2023. Η πρόσφατη φιλμογραφία του περιλαμβάνει τις ταινίες «Το μυστικό αρχηγείο», «Παντρέψου με» και «Γαλλική Αποστολή».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b