MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μία ημέρα στο Λος Άντζελες κάνοντας κεραμική με τον Seth Rogen, προσφέρει η Airbnb

Ο Seth Rogen δίνει την ευκαιρία σε θαυμαστές του να περάσουν χρόνο μαζί του, κάνοντας κεραμική, σε ένα AirBnb εμπνευσμένο από την νέα εταιρία προϊόντων κάνναβης του ηθοποιού.

Photo: @SethRogen/Twitter
Monopoli Team

Ο Seth Rogen δίνει την ευκαιρία σε μερικούς χρήστες της Airbnb να μείνουν μαζί του και να δημιουργήσουν κεραμικά έργα σε ένα studio στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τα social media του την πρωτότυπη αυτή ιδέα, που ουσιαστικά αποτελεί μία συνεργασία με την εταιρία του Rogen, Houseplant, η οποία προσφέρει προϊόντα οικιακής χρήσης από κάνναβη.

Η ευκαιρία θα είναι διαθέσιμη για τρία διαφορετικά βράδια, από 15 έως 17 Φεβρουαρίου, για 38 ευρώ την βραδιά. Μόνο κάτοικοι των ΗΠΑ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seth (@sethrogen)


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύντομη αυτή απόδραση θα περιλαμβάνει κεραμική με τον Rogen, απίστευτη θέα, ένα γεμάτο ψυγείο, καθώς και την δυνατότητα να ακούσεις τρία βινύλια με μουσική που έχει επιμεληθεί ο ηθοποιός και ο Evan Goldberg.

“Αυτός ο σύγχρονος χώρος που δημιουργήθηκε στα μέσα του προηγούμενου αιώνα είναι ο ιδανικός προορισμός αν ψάχνεις για έμπνευση, ή απλά να περάσεις καλά. Υπάρχει επίσης ένας τροχός για κεραμική” διαβάζουμε στην περιγραφή του Airbnb.

Όπως αναφέρεται με μικρά γράμματα, ωστόσο, παρά την γνωστή και επιχειρηματική πλέον ενασχόληση του ηθοποιού με την κάνναβη “δεν θα είναι διαθέσιμα ούτε θα προσφερθούν προϊόντα βασισμένα σε κάνναβη στους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής”.

Παράλληλα, η Airbnb θα κάνει μία μεγάλη δωρεά στον οργανισμό για την έρευνα του Αλτσχάιμερ, Hilarity for Charity, μετά από έκκληση του Seth Rogen.

Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν στις 7 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο12.09.2018

Ο Seth Rogen πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του Σπίλμπεργκ “The Fabelmans”, μαζί με τους Paul Dano, Michelle Williams, Judd Hirsch. Δίνει επίσης την φωνή του στον χαρακτήρα Donkey Kong στην νέα ταινία Super Mario Bros. που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Μαρτίου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b