MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μία… νέα Σαντορίνη με ανεμόμυλους και σοκάκια στήθηκε στη Σαουδική Αραβία

Ποιος να περίμενε ότι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσε κάποιος να το ζήσει σαν Έλληνας;

Monopoli Team

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το τι μπορεί να συναντήσει ένας ταξιδιώτης στο εξωτερικό. Ειδικά δε όταν μιλάμε για τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου τα χρήματα είναι άφθνονα κι έτσι μπορούν οι ντόπιοι να «δημιουργήσουν» από το μηδέν ό,τι τραβάει η φαντασία τους.

Κάπως έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση του Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, όπου έχει πρόσφατα φτιαχτεί ένα τεράστιο θεματικό πάρκο, το οποίο σε «ταξιδεύει» στα πιο διάσημα αξιοθέατα του πλανήτη.

Ο λόγος για το Boulevard World του Ριάντ, όπου χωρίζεται σε θεματικές ζώνες, αφιερωμένες σε διάφορα κράτη. Από την Κίνα και το Μεξικό, μέχρι τη Γαλλία, την Ιταλία και φυσικά την Ελλάδα!

@iamchrismpoΗ Ελλάδα στο Riyadh? Μα πως; Χθες επισκεφτήκαμε το Boulevard World στο Riyadh, ένα entertainment center που κάθε γωνία του είχε διαφορετικό θέμα! Δείτε ποσό φανταστικά αναπαράστησαν την Ελλάδα 🇬🇷 🇸🇦♬ original sound – Chrismpo


Εκεί βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι μας ξενάγησαν μέσα από ένα video στο Tik Tok στο «ελληνικό νησί» που έχουν δημιουργήσει οι Σαουδάραβες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b