MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Sustainable shopping: Ο απόλυτος οδηγός με 4 απλά βήματα

Πάντα ήθελες να ψωνίζεις πιο sustainable, αλλά δυστυχώς κάθε φορά ξανακυλούσες στο fast fashion και στις παρορμητικές αγορές; Μην ανησυχείς! Σου έχουμε τον πιο απλό οδηγό για να ξεκινήσεις να είσαι μια sustainable shopper με μόνο 4 απλά βήματα.

Monopoli Team

Για πολλούς fashion lovers, στην λίστα με τους στόχους της νέας χρονιάς υπήρχε σίγουρα και ένα κομματάκι αφιερωμένο στο πόσο πολύ θα ήθελαν να γίνουν πιο sustainable καταναλωτές. Φυσικά το να το λες, είναι πολύ πιο εύκολο από το να το κάνεις, αλλά από την άλλη, αν όχι τώρα τότε πότε;

Κατανοούμε την δυσκολία του εγχειρήματος. Θέλει σκέψη και ψυχραιμία να αντισταθείς στην κοινωνική πίεση για συνεχόμενες αγορές και νέα outfits σε κάθε event. Είναι δύσκολο να απαρνηθείς το hype του «Πάω για ψώνια». Δυστυχώς όμως μερικές θυσίες πρέπει να γίνουν για το γενικότερο καλό και για εσένα προσωπικά.

Για αυτό λοιπόν σου παραθέτουμε παρακάτω έναν οδηγό με 4 απλά βήματα για μια πιο sustainable γκαρνταρόμπα το 2023 και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFrench Shopping: Οι 6 συνήθειες των Γαλλίδων για σωστές αγορές12.09.2018

1. Ξεκίνα να αμφισβητείς τις καινούριες αγορές σου.

Αρχικά θα το ξαναβάλεις; Θα το ξαναβάλεις σε 2 χρόνια; Σε 3 χρόνια; Επίσης αυτό το κομμάτι που θέλεις να αγοράσεις, ταιριάζει με τουλάχιστον 3 outfits από την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μεγαλύτερα vintage fashion trends του 2023 που θα θέλεις να φορέσεις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr,

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b