MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

25 χρόνια «Τιτανικός»: Η λεπτομέρεια στη νέα επετειακή αφίσα που σχολιάστηκε από τους fans

Η νέα αφίσα για την 25η επέτειο της ταινίας δεν φαίνεται να έχει ενθουσιάσει τους σινεφίλ, οι οποίοι μάλιστα αναρωτιούνται: Τι συμβαίνει με τα μαλλιά της Ρόουζ;

Monopoli Team

Η ταινία του 1997 του Τζέιμς Κάμερον πρόκειται να επιστρέψει στους κινηματογράφους σε βελτιωμένη έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ από τις 10 Φεβρουαρίου για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του blockbuster.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤιτανικός: Στους κινηματογράφους σε remastered 3D έκδοση για την 25η επέτειο12.09.2018

Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, η Paramount Pictures δημοσίευσε μία νέα αφίσα για την ταινία, οποία σε αντίθεση με την πρωτότυπη, δεν φαίνεται να έχει «κερδίσει» τους σινεφίλ, οι οποίοι ενώ είναι ενθουσιασμένοι που θα ξανά δουν τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία στη μεγάλη οθόνη, έχουν προβληματιστεί με μία λεπτομέρεια…

Αυτή αφορά στη Ρόουζ – που υποδύθηκε η Κέιτ Γουίνσλετ – η οποία εμφανίζεται στην αφίσα προφίλ με τον Τζακ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) να την κρατά στην αγκαλιά του. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα μαλλιά της πρωταγωνίστριας, που φαίνεται να έχουν διαφορετικό στιλ. Στη μία πλευρά η Ρόουζ έχει κουρεμένα κοντά μαλλιά με μπούκλες και στην άλλη μακριά, με ελαφρύς κυματισμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Titanic (@titanicmovie)

Στην πρωτότυπη αφίσα της ταινίας που είχε κυκλοφορήσει το ’97, τα μαλλιά της Ρόουζ ήταν ελεύθερα, τραβηγμένα στη μια πλευρά, αλλά φαινόταν ξεκάθαρα η κόμμωσή της. Στην ανανεωμένη εμφάνιση της αφίσας, μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος, που μάλιστα έχει προκαλέσει καταιγισμό σχολίων στα social media.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αστειεύτηκαν σχολιάζοντας πως είναι σαν να έκανε περμανάντ την ώρα που χτύπησαν στο παγόβουνο, ενώ υπήρχαν άλλοι που συζήτησαν το γεγονός τα δύο ξεχωριστά στιλ μαλλιών να είναι συμβολικά, γράφοντας: «Αντιπροσωπεύει από τη μία τον κοινωνικό ρόλο που πρέπει να έχει η Ρόουζ και τη ζωή που θέλει να έχει, ελεύθερη, με τον Τζακ».

Με πληροφορίες από Heart Radio.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b