MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 14. Μετά το ταξίδι του, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει τα «Νούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου) και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης).

Οι ήρωές μας καταφέρνουν να ξαναβάλουν τον δεύτερο στο παιχνίδι και να πείσουν τον άρρωστο με τον τζόγο Μεμά να κάνουν μια μεγάλη μάχη «Μάντρα Vs Χάντρα», το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το κοινό θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα κρατήσει τον χώρο. Τα «Νούμερα» προπονούνται και καλούν διάφορους φίλους τους να τους συμπαρασταθούν. Το ίδιο, όμως, κάνει και η αντίπαλη πλευρά. Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρίσκουν έναν παράξενο διαρρήκτη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο.

Στην… τρελή παρέα έρχονται να δώσουν τη δική τους πινελιά, στο απολαυστικό εορταστικό επεισόδιο, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ρία Ελληνίδου και η Ηλιάνα Γαϊτάνη, σε ρόλους-έκπληξη.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Witcher: Τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix;12.09.2018

Ταινίες

21:00 Φανταστικά Ζώα Και Πού Βρίσκονται στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής, 2016.

Παίζουν: Έντι Ρεντμέιν, Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ, Νταν Φόγκλερ, Έζρα Μίλερ, Σαμάνθα Μόρτον, Κόλιν Φάρελ, Ρον Πέρλμαν, Γιον Βόιτ, Κάρμεν Εγιόγκο, Τζεν Μάρεϊ, Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ, Ρόναν Ράφτερι, Τζος Κάουντερι. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιέιτς.

Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη του 1926. Ένα μυστηριώδες πλάσμα σκορπάει την καταστροφή στους δρόμους της πόλης, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να αποκαλυφθεί η μυστική κοινότητα των μάγων στους μη μάγους. Μια ομάδα φανατικών, που είναι αποφασισμένοι να εξολοθρεύσουν τους μάγους, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που επικρατεί. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, καταφθάνει στην πόλη ο Νιουτ Σκαμάντερ, ένας νεαρός Άγγλος μάγος, που έχει ως αποστολή του την έρευνα και τη διάσωση μαγικών πλασμάτων…

21:00 As They Made Us στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική, αμερικανικής παραγωγής, 2022.

Σκηνοθεσία: Μαγίμ Μπιάλικ, Ηθοποιοί: Νταϊάνα Άγκρον,Σάιμον Χέλμπεργκ,Κάντις Μπέργκεν

Μια χωρισμένη μητέρα με δύο παιδιά βρίσκει μια νέα ευκαιρία στον έρωτα. Για να μπορέσει, όμως, να ανθίσει ο έρωτάς της, νιώθει ότι πρέπει πρώτα να λύσει όλα τα προβλήματα στο δυσλειτουργικό οικογενειακό της περιβάλλον…

21:00 Ασανσέρ Για 2 στον ΣΚΑΪ

Δραματική κομεντί, 2014.

Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Νταϊάν Κίτον, Σίνθια Νίξον, Κάρι Πρέστον, Κόρεϊ Τζάκσον, Κλερ Βαν Ντερ Μπουμ. Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λονκρέιν.

Ο Άλεξ και η Ρουθ Κάρβερ ζουν σχεδόν όλη τους τη ζωή στον πέμπτο όροφο μίας πολυκατοικίας του Μπρούκλιν. Καθώς όμως το κτήριο δεν διαθέτει ασανσέρ, αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να μετακομίσουν σε άλλο διαμέρισμα, αφού η ηλικία τους δεν θα τους επιτρέπει σε λίγο να χρησιμοποιούν τις σκάλες. Ωστόσο, η απόφασή τους θα τους δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα που δεν μπορούν ούτε καν να φανταστούν.

21:15 TIME 100 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία-ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής, 2022.

Μια ματιά στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα στον κόσμο. Γνωρίστε τους ηγέτες, τους καλλιτέχνες, τους πρωτοπόρους και τους ήρωες της καθημερινότητας, που ξεχωρίζουν για τη ζωή και το έργο τους.

22:00 Whitney στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία-ντοκιμαντέρ, αμερικανο-βρετανικής παραγωγής, 2018.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Μακντόναλντ, Ηθοποιοί: Γουίτνεϊ Χιούστον,Έλεν Γουάιτ,Μάικλ Χιούστον

Ένα ντοκιμαντέρ για τη σύντομη αλλά τόσο επιτυχημένη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον, μιας ‘φωνής’ που καθόρισε τη γενιά της, με μαρτυρίες από κοντινούς της ανθρώπους μα κι από την ίδια στις πιο προσωπικές κι εξομολογητικές της στιγμές.

22:50 Top Gun: Maverick στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δράσης, αμερικανικής παραγωγής, 2022.

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζένιφερ Κόνελι, Βαλ Κίλμερ

Έπειτα από πολυετή θητεία ως κορυφαίος πιλότος του ναυτικού, ο Πιτ ‘Μάβερικ’ Μίτσελ έχει συνηθίσει να υπερβαίνει τα όριά του. Μα όταν αναλαμβάνει την εκπαίδευση μιας ομάδας αποφοίτων, έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

23:00 Οι Συμμορίες Της Νέας Υόρκης στον ΣΚΑΪ

Ιστορική, περιπέτεια, δράσης, 2002.

Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κάμερον Ντίαζ, Λίαμ Νίσον κ.ά. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1860 η Αμερική είναι ήδη βυθισμένη σ’ έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο της, ταυτόχρονα όμως μια ακόμη μάχη μαίνεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα λεγόμενα «Πέντε Σημεία» έχουν μετατραπεί στην πιο επικίνδυνη γειτονιά όχι μόνο της Αμερικής αλλά ίσως και ολόκληρου του κόσμου, λόγω των διαρκών συγκρούσεων ανάμεσα στους ντόπιους Αγγλοσάξονες, και τους μετανάστες από την Ιρλανδία και την Ιταλία. Στο επίκεντρο των συγκρούσεων εκτυλίσσεται η ιστορία του Άμστερνταμ Βάλον: γιού του αρχηγού των μεταναστών, που αναζητά τον φονιά του πατέρα του, τον Μπιλ τον «Χασάπη» για να πάρει εκδίκηση.

23:45 Συνάντησε Το Τζο Μπλάκ στον ΑΝΤ1

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής, 1998.

Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Μπραντ Πιτ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μπρεστ.

Ο Γουίλιαμ Πάρις ένας πάμπλουτος και πανίσχυρος άνδρας, είναι ιδρυτής και επικεφαλής μιας τεράστιας πολυεθνικής ΜΜΕ. Ζει μαζί με τις δύο πολυαγαπημένες του κόρες, την Άλισον και τη Σούζαν. Ξαφνικά, μια νύχτα ο Γουίλιαμ παθαίνει ανακοπή καρδιάς. Ενώ βρίσκεται σε κώμα, δέχεται την επίσκεψη του Τζο Μπλακ, ενός μυστηριώδους ξένου. Στην πραγματικότητα, δεν είναι άλλος από τον Άγγελο του Θανάτου, με τη μορφή ενός νεαρού άνδρα, που μόλις απεβίωσε. Για να κερδίσει λίγο ακόμα χρόνο ζωής, ο Γουίλιαμ συμφωνεί να ξεναγήσει τον Τζο στην ανθρώπινη πραγματικότητα. Όμως, πολύ γρήγορα θα μετανιώσει για την επιλογή του, όταν ανακαλύψει ότι ο Τζο ερωτεύτηκε την όμορφη κόρη του, τη Σούζαν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b