MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Witcher: Τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix;

Έναν «ηρωικό αποχαιρετισμό» στον Χένρι Καβίλ ως Geralt της Rivia χαρακτήρισε η showrunner Lauren Hissrich την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Ο Γητευτής».

Γητευτή
Φωτογραφία: Netflix
Monopoli Team

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Χένρι Καβίλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον «Γητευτή» επιβεβαιώνοντας την επιστροφή του ως Σούπερμαν στην ταινία «Black Adam». Αν και η συμμετοχή του στην ταινία τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, εξαιτίας των διαρθρωτικών αλλαγών που σχεδιάζουν οι επικεφαλής της DC, ωστόσο, με τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix να έχουν ολοκληρωθεί, η showrunner Lauren Hissrich προχωράει σε ορισμένες αποκαλύψεις για όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Ο Καβίλ θα υποδυθεί ξανά τον Geralt της Rivia, με την Hissrich να κάνει λόγο για έναν «ηρωικό αποχαιρετισμό», καθώς η παραγωγή προετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την τέταρτη σεζόν.

«Στη μεγάλη μεταστροφή του, ο Geralt θα εγκαταλείψει την “ουδετερότητα” και θα κάνει τα πάντα για να επανενωθεί με τη Ciri [Freya Allan]. Για εμένα πρόκειται για τον πιο ηρωικό αποχαιρετισμό που θα μπορούσε να έχει, αν και δεν είχε γραφτεί προς αυτή την κατεύθυνση», σχολίασε η Hissrich στο Entertainment Weekly, «Ο Geralt έχει μια νέα αποστολή στο μυαλό του όταν τον συναντούμε στην τέταρτη σεζόν. Είναι διαφορετικός από ότι τον περιμέναμε». 

Το Netflix έδωσε πρόωρα το πράσινο φως για τέταρτη σεζόν, αρκετά πριν την κυκλοφορία της τρίτης.

Σε ανακοίνωση του ο Χένρι Καβίλ δήλωσε ευγνώμον για τη συμμετοχή του στη σειρά και καλωσόρισε τον Χέμσγουορθ:

«Το ταξίδι μου ως Geralt της Rivia ήταν γεμάτο τέρατα και περιπέτειες, και αλίμονο θα παραδώσω το σπαθί μου για την τέταρτη σεζόν. Στη θέση μου, ο εξαιρετικός κύριος Λίαμ Χέμσγουορθ θα ενδυθεί την κάπα του Λευκού Λύκου. Όπως με όλους τους καλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, θα δώσω τη σκυτάλη με αγάπη για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό να δω τον Λίαμ να αναλαμβάνει έναν από τους πιο συναρπαστικούς και πολυσχιδείς άντρες. Λίαμ, ο χαρακτήρας αυτός έχει τόσο βάθος μέσα του, απόλαυσε την ενδοσκόπηση και δες τι θα ανακαλύψεις». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Netflix: Smash or Pass στις φετινές χριστουγεννιάτικες ταινίες της πλατφόρμας12.09.2018

Καθώς αποχώρησε από τον «Γητευτή» και από τον ρόλο του Σούπερμαν στο σύμπαν της DC, ο Χένρι Καβίλ υπέγραψε συμφωνία με την Amazon για να παίξει στην επερχόμενη ταινία «Warhammer 40,000».

Πηγή: Deadline 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b