MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Witcher: Τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Έναν «ηρωικό αποχαιρετισμό» στον Χένρι Καβίλ ως Geralt της Rivia χαρακτήρισε η showrunner Lauren Hissrich την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Ο Γητευτής».

Γητευτή
Φωτογραφία: Netflix
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Χένρι Καβίλ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον «Γητευτή» επιβεβαιώνοντας την επιστροφή του ως Σούπερμαν στην ταινία «Black Adam». Αν και η συμμετοχή του στην ταινία τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, εξαιτίας των διαρθρωτικών αλλαγών που σχεδιάζουν οι επικεφαλής της DC, ωστόσο, με τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix να έχουν ολοκληρωθεί, η showrunner Lauren Hissrich προχωράει σε ορισμένες αποκαλύψεις για όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Ο Καβίλ θα υποδυθεί ξανά τον Geralt της Rivia, με την Hissrich να κάνει λόγο για έναν «ηρωικό αποχαιρετισμό», καθώς η παραγωγή προετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την τέταρτη σεζόν.

«Στη μεγάλη μεταστροφή του, ο Geralt θα εγκαταλείψει την “ουδετερότητα” και θα κάνει τα πάντα για να επανενωθεί με τη Ciri [Freya Allan]. Για εμένα πρόκειται για τον πιο ηρωικό αποχαιρετισμό που θα μπορούσε να έχει, αν και δεν είχε γραφτεί προς αυτή την κατεύθυνση», σχολίασε η Hissrich στο Entertainment Weekly, «Ο Geralt έχει μια νέα αποστολή στο μυαλό του όταν τον συναντούμε στην τέταρτη σεζόν. Είναι διαφορετικός από ότι τον περιμέναμε». 

Το Netflix έδωσε πρόωρα το πράσινο φως για τέταρτη σεζόν, αρκετά πριν την κυκλοφορία της τρίτης.

Σε ανακοίνωση του ο Χένρι Καβίλ δήλωσε ευγνώμον για τη συμμετοχή του στη σειρά και καλωσόρισε τον Χέμσγουορθ:

«Το ταξίδι μου ως Geralt της Rivia ήταν γεμάτο τέρατα και περιπέτειες, και αλίμονο θα παραδώσω το σπαθί μου για την τέταρτη σεζόν. Στη θέση μου, ο εξαιρετικός κύριος Λίαμ Χέμσγουορθ θα ενδυθεί την κάπα του Λευκού Λύκου. Όπως με όλους τους καλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, θα δώσω τη σκυτάλη με αγάπη για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό να δω τον Λίαμ να αναλαμβάνει έναν από τους πιο συναρπαστικούς και πολυσχιδείς άντρες. Λίαμ, ο χαρακτήρας αυτός έχει τόσο βάθος μέσα του, απόλαυσε την ενδοσκόπηση και δες τι θα ανακαλύψεις». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Netflix: Smash or Pass στις φετινές χριστουγεννιάτικες ταινίες της πλατφόρμας12.09.2018

Καθώς αποχώρησε από τον «Γητευτή» και από τον ρόλο του Σούπερμαν στο σύμπαν της DC, ο Χένρι Καβίλ υπέγραψε συμφωνία με την Amazon για να παίξει στην επερχόμενη ταινία «Warhammer 40,000».

Πηγή: Deadline 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια για 3η χρονιά στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ