MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

New Year’s Eve στην Αθήνα: Σε ποια πάρτι θα αλλάξουμε χρονιά φέτος;

Το 2022 φεύγει κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα πάρτι για να υποδεχθείς το 2023, χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Photo by No Revisions on Unsplash
Photo by No Revisions on Unsplash
author-image Ελένη Πάικου

Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της και ήρθε πια επίσημα η εποχή του χρόνου που είναι συνώνυμη με τη διασκέδαση και τα πάρτι!

Έτσι κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα must New Year’s Eve Parties, για να διασκεδάσεις και να χορέψεις σε πρωτοχρονιάτικους ρυθμούς, παρέα με φίλους, μουσική και γιορτινή διάθεση.

Για να μην μπεις σε διαδικασία να ψάχνεις που θα υποδεχθείς την πρώτη μέρα του χρόνου, μπορείς να κάτσεις αναπαυτικά και να επιλέξεις το πάρτι (ή τα πάρτι) που ξεχωρίσαμε εμείς. Άλλωστε τι καλύτερο από το να υποδεχθείς τη νέα χρονιά χορεύοντας;

Blend NYE with Sama Abdulhadi στο Oddity Club

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, το Blend New Year’s Eve με την εμβληματική Sama’ και η νέα χρονιά ξεκινάει με τον πιο εκρηκτικό τρόπο στο Oddity Club. Μαζί της οι Mikee & Manolaco, σε ένα μοναδικό πάρτι για την έναρξη της χρονιάς.
31/12 στις 23.59
Oddity Club, Ηρακλειδών 61, Αθήνα
Εισιτήρια: Arena (Phase 2) 25€, Booth Area 50€, VIP Area Τραπέζι για 4 άτομα (οι φιάλες δεν συμπεριλαμβάνονται) 140€, VIP Area Τραπέζι για 8 άτομα (οι φιάλες δεν συμπεριλαμβάνονται) 280€, Booth Area Τραπέζι για 8 άτομα (οι φιάλες δεν συμπεριλαμβάνονται) 320€

New Year’s Eve 12h Marathon Extravaganza στο Six D.o.g.s

Το six d.o.g.s υποδέχεται το 2023 με το καθιερωμένο 12ωρο μαραθώνιο party! Αγαπημένοι residents κι εκλεκτοί καλεσμένοι συνθέτουν το πολυσυλλεκτικό line up με ήχους από όλο το φάσμα της House. Το line up συμπληρώνουν οι Stiko, Bengoa b2b Nikolas Gale, Jonn b2b Always Late, Moostachioss, Tolis Q, Liou, Nausicaä.
31/12 στις 00.00
Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Εισιτήριο: 1ο€

New Year’s Eve Glam party στο Upupa Epops

Το Upupa Epops The Bar, με πρωτοχρονιάτικη διάθεση, ξεκινάει στις 31 Δεκεμβρίου, στις 17.00-23.00 με ένα Before New Year’s Eve πάρτι, με τον Dj Bilios Stayros (Jazz, Swing) , συνεχίζει στις 23.00 με το New Year’s Eve Glam party και με Dj τον Mister Kentro (World electronic, Afro, Global Club) και για κλείσιμο στις 05.00 θα πραγματοποιηθεί το First Breakfast or after party Dinner. Για πρώτη φορά η κουζίνα ανοίγει από τις 05.00 το πρωί για να σας προσφέρει το πρώτο γεύμα του χρόνου.
31/12 στις 17.00
Upupa Epops The Bar, Αλκμήνης 7, Αθήνα
Είσοδος Ελεύθερη

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Gazarte Roof Stage

Tο Gazarte φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων με ανεβασμένη διάθεση, λάμψη, μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες και φυσικά πολύ μουσική και χορό! Η εορταστική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του παλιού Εργοστασίου Φωταερίου, τα ευφάνταστα cocktails, το γιορτινό μενού, Live Performances από Jazz Trio, τις 48 Ores και DJ set είναι τα “μαγικά συστατικά” που απαρτίζουν το σκηνικό της υποδοχής και της φιλοξενίας και μας υπόσχονται να περάσουμε αξέχαστα ρεβεγιόν Χριστουγέννων μαζί με τους αγαπημένους μας. Ειδικά για τις ημέρες αυτές, το Gazarte ανοίγει την κουζίνα του για να μας ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα, φλερτάροντας με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας.Περισσότερες πληροφορίες για το μενού εδώ.
31/12 στις 21.00 – 03.00
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Χρέωση κατ’ άτομο 85€ (για το ολοκληρωμένο μενού)

Chaos NYE Party στο Temple Athens

Το Temple Athens, φέρνει χάος με το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι του, Chaos NYE Party! Το line-up με αλφαβητική σειρά είναι: ANNĒ, Figkott, Morah, Mr.M, Saniter & Theremin, Sera J.
31/12 στις 23.45
Venue: Temple, Ιάκχου 17, Γκάζι
Εισιτήριο: 15€

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Βαρβάκειο

Εκείνοι που ψάχνουν, βρίσκουν. Εκείνοι που θέλουν η νέα τους χρονιά να ξεκινήσει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, με ένα νέο βήμα, με μία έκπληξη, με ένα party που για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, η Βαρβάκειος είναι το σημείο. Ο Δήμος Αθηναίων και η Finders μας καλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το νέο έτος, με ένα ξέφρενο New Year’s Eve Party, στην καρδιά της πόλης, μέσα στην πιο διάσημη αγορά της στο πλαίσιο του ‘’Χριστούγεννα στην Αθήνα’’. Από τις 00:30 και μέχρι το πρωί, μερικοί από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, συνυπάρχουν, χαρίζοντας ώρες χορού και διασκέδασης, σε όσους επιλέξουν να μπουν στη νέα χρονιά ανακαλύπτοντας την πόλη. Norma, Silent Progress και Sgouros F. αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν για εμάς, τη μουσική που θα κάνει δώσει τον καλύτερο ρυθμό στο 2023.
31/12 στις 00.30
Βαρβάκειος Αγορά, Αθήνα
Είσοδος Ελεύθερη 

80s 90s Smash Hits – 101% Dance Party στο Χοροστασιον

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το καλύτερο 80s – 90s party της πόλης. Φήμες λένε ότι όσοι έρχονται σε αυτό το πάρτυ έχουν μία πολύ καλή χρονιά γεμάτη υγεία, χρήματα, επαγγελματική ευημερία και αισθηματική επιτυχία. 101% σίγουρο αποτέλεσμα! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρχει χορός μέχρι τελικής πτώσης. Στα πλατό θα βρίσκεται ο Χρήστος Μήλιος και η Nat K.
31/12 στις 23.59
Χοροστασιον, Σκουλενίου 2, Αθήνα
Είσοδος Ελεύθερη 

Trashformers – Ζήσε το Όνειρο / Xmas + NYE Edition στο Fuzz Live Music Club

Παραμονή Πρωτοχρονιάς , το team της ακομπλεξάριστης διασκέδασης σε καλεί σε μια βραδιά τελείως διαφορετική από ό,τι έχεις ζήσει μέχρι τώρα. Μετά από αναταραχές και χρονοδιαστρεβλώσεις, τις πολυδιαστατικές εμπειρίες και τις διαγαλαξιακές τους εμφανίσεις, οι Trashformers εισχωρούν βαθιά μέσα στο συνειδητό, το υποσυνείδητο, το ασυνείδητο και το υπερσυνείδητο και φτάνουν σε πρωτόγνωρα επίπεδα ακραίας διασκέδασης. Στη σκηνή του Fuzz, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το νέο show “Ζήσε το Όνειρο!”, μαζί με διασκέδαση και άφθονο χορό.
31/12 στις 23.00- 6.59
Fuzz Live Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
Εισιτήριο: 7€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnassis Channel: Ο Προμηθέας του Νίκου Καραθάνου έρχεται την Πρωτοχρονιά online στο YouTube12.09.2018

NYE Extravaganza στο Ωδείο Αθηνών

Την τελευταία νύχτα του χρόνου, o πολυχώρος του Ωδείου Αθηνών (Αίθουσα Ω2) μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό dancefloor με ένα cross-genre μείγμα dance μουσικής και club ήχου. Οι DJs θα μοιραστούν το booth, με το κοινό συμμέτοχο στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργεί μια συνθήκη αλληλεπίδρασης, διαφορετική από τις καθιερωμένες εικόνες. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.00.
31/12 στις 22.00-09.00
Ωδείον Αθηνών, Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β’,  Αθήνα
Εισιτήριο: Προπώληση: 27€, Προπώληση ομαδικών εισιτηρίων: από 22,5€ -> 5 Tickets + 1 for free ,10 Tickets + 2 for free, 15 Tickets + 3 for free

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο soundtrack του 2022: Ποιο τραγούδι ξεχώρισε μέσα στη χρονιά;12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b