MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
THΛΕΟΡΑΣΗ

Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι με το Mega» με τον Πάνο Κιάμο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για να καλωσορίσουμε το 2023, έρχεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA.

Πάνος Κιάμος
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Πάνο Κιάμο σε μία βραδιά γεμάτη μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους, ντουέτα-έκπληξη και αμέτρητες ευχές για τη χρονιά που έρχεται.

Η Ρούλα Κορομηλά και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου.

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που ξέρει όσο λίγοι να ξεσηκώνουν τον κόσμο με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και τα δημοφιλή σουξέ του, πρωταγωνιστεί σε ένα εορταστικό πάρτι με πολύ κέφι. Δίπλα του θα βρεθεί ο μοναδικός Tonis Sfinos, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με το πολύπλευρο και αστείρευτο ταλέντο του, βάζοντας τη δική του πινελιά σε αυτό το λαμπερό show.

Η Κατερίνα Λιόλιου θα εντυπωσιάσει σε μία ξεχωριστή εμφάνιση τραγουδώντας τις γνωστές επιτυχίες της. Από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει το ταξίδι στην παράδοση: η Γωγώ Τσαμπά και ο Κώστας Σαφέτης μάς ξεσηκώνουν και ανεβάζουν την πρωτοχρονιάτικη διάθεση στα ύψη.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Mega μαζί με τον Πάνο Κιάμο.

Στη βραδιά συμμετέχουν ο ράπερ OGE, η Nafsica, η Kianna και ο Γιάννης Τεργιάκης που δίνουν το δικό τους ρυθμό στο πάρτι. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου γεμίζει τις καρδιές μας με όμορφες γιορτινές μελωδίες.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι γίνονται μέρος αυτής της μεγάλης παρέας, διασκεδάζουν με την ψυχή τους και στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους.

Αγαπημένοι καλεσμένοι του MEGA.

Στα highlights της βραδιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλάει μέσω skype για τη φιλία του με τον Πάνο Κιάμο και εύχεται ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά.

Μία μοναδική εορταστική βραδιά με τον Πάνο Κιάμο έρχεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA, για να υποδεχθούμε το 2023 με χαρά, μουσική, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρατική Ορχήστρα Αθηνών: Πρωτοχρονιάτικο γκαλά στο Μέγαρο με τα ωραιότερα μιούζικαλ12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η TUDOR καλωσορίζει τη Charlotte de Witte
Cine News
Γιώργος Χρυσοστόμου για το ‘Κάμπινγκ’: «Είχα πολύ καιρό να κάνω κωμωδία στην τηλεόραση» (vid)
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1