MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 77. Η φάρσα του Ζάχου οδηγεί σε μεγάλη φασαρία και όλοι οι εμπλεκόμενοι καταλήγουν στο Τμήμα. Ο άπληστος κληρονόμος του Κίτσουλα απειλεί τους πάντες με μηνύσεις, ενώ η Αγγέλα προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει τους καβγάδες και να πάει στην Αθήνα, για να πουλήσει το πανδοχείο στον Εγκέφαλο. Την ίδια ώρα, ο Παναγής δίνει το διαζύγιο στο δικηγόρο του, αλλά ο παπάς, που εκτελεί εντολές Μάρμως, βάζει προσωρινά φρένο στη διαδικασία. Η Χρύσα, πάλι, προσπαθεί να βάλει φρένο στον Τζώρτζη, για να μην απαντήσει στο γράμμα της Μυρτώς. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μάρμω βρίσκει την Κατερίνα σε μια στιγμή αδυναμίας και φτάνει πολύ κοντά στο μυστικό της και στον πραγματικό λόγο του χωρισμού της με τον Παναγή.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

B’ Κύκλος – 1η και 2η τηλεταινία: Τηλεοπτική οικογενειακή σειρά με πρωταγωνίστρια την …δεκαετία του ΄60, που προβάλλεται για 2η σεζόν. Τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά μας χρόνια, θα τα ζήσουμε, φέτος, στην ΕΡΤ…

Ταινίες

21:00 Ένα Ολόγραμμα Για Τον Βασιλιά στον ΣΚΑΪ

Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής, 2016.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Αλεξάντερ Μπλακ, Σανίτα Τσουντχούρι, Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Τζέιν Πέρι κ.ά. Σκηνοθεσία: Τομ Τίκβερ.

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να πουλήσει την εφεύρεσή του στον πάμπλουτο τοπικό μονάρχη. Εκεί θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να συναντήσει τελικά τον βασιλιά, ενώ θα γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια μιας γοητευτικής γυναίκας.

21:00 Το Πολικό Εξπρές στο STAR Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express)

Νεανική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής ,2004.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Βέβαια όλοι γνωρίζουμε πως ο Άγιος Βασίλης της Πρωτοχρονιάς είναι ένας μύθος. Ή μήπως όχι; Πάντως ο μικρός Μπίλι, που επιθυμεί πολύ να πιστεύει στην ύπαρξη του καλοκάγαθου παππούλη με τα άσπρα γένια, δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γονείς του, που του επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο Άγιος Βασίλης, το έλκηθρο, οι τάρανδοι και το σπίτι του στον Βόρειο Πόλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αθώο παραμύθι. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι, βέβαια, δεν δέχεται την επίσκεψη του έλκηθρου και των ταράνδων, αλλά ενός… τεράστιου ατμοκίνητου τρένου. Προορισμός: το σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο! Παρέα με άλλους συνομήλικούς του ο Μπίλι θα ζήσει το πιο απίθανο ταξίδι της ζωής του. Θα διασχίσουν βουνά, τοπία κατάλευκα από το χιόνι, πανύψηλες γέφυρες και θα απολαύσουν υπέροχη ζεστή σοκολάτα. Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία, ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις αμφιβολίες του Μπίλι σε πίστη, ένα ταξίδι που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2023: Οι πρώτες 10 shortlists βγήκαν και μάς προετοιμάζουν για τη μεγάλη βραδιά12.09.2018

21:00 Win Win στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής, 2011.

Σκηνοθεσία: Τόμας Μακάρθι, Ηθοποιοί: Πολ Τζιαμάτι,Έιμι Ράιαν,Μπόμπι Καναβάλε.

Η απάτη ενός δικηγόρου και ερασιτέχνη προπονητή πάλης απειλείται να αποκαλυφθεί, όταν ο εγγονός ενός πελάτη που εκμεταλλεύεται εμφανίζεται ξαφνικά… και εισχωρεί στη ζωή του σε βαθμό που δεν θα μπορούσε να προβλέψει.

22:00 Επικίνδυνη Αποστολή 4: Πρωτόκολλο Φάντασμα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κατασκοπείας, αμερικανικής παραγωγής, 2011.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Τζέρεμι Ρένερ,Σάιμον Πεγκ,Πόλα Πάτον.

Ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει με μια νέα επικίνδυνη αποστολή. Χωρίς καμία υποστήριξη από την Υπηρεσία του και με το χρόνο να κυλά εις βάρος του, θα πρέπει να εντοπίσει έναν επικίνδυνο τρομοκράτη πριν να είναι αργά.

22:45 Μερικοί το προτιμούν καυτό στο OPEN Beyond

Αισθηματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής, 1959.

Παίζουν: Μέριλιν Μονρόε, Τόνι Κέρτις, Τζακ Λέμον, Τζορτ Ραφτ. Σκηνοθεσία: Μπίλι Γουάιλντερ

Όταν δυο μουσικοί από το Σικάγου γίνονται αυτόπτες μάρτυρες ενός χτυπήματος της Μαφίας, φοβούμενοι για τη ζωή τους αποφασίζουν να φύγουν από την πόλη. Όταν ανακαλύπτουν ότι ένα γυναικείο συγκρότημα κάνει περιοδεία στο Μαϊάμι και ψάχνει μια μπασίστρια και μια σαξωνίστρια.

23:00 Ολέθρια Σύγκρουση στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, δράσης, επιστημονικής φαντασίας, 1998.

Πρωταγωνιστούν: Ελάιτζα Γουντ, Τζέιμς Κρόμγουελ, Τία Λεόνι, Ρόμπερτ Ντουβάλ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Μόργκαν Φρίμαν κ.ά. Σκηνοθεσία: Μίμι Λέντερ. Σενάριο: Μπρους Ρούμπιν Τζόελ, Μάικλ Τόλκιν

Ένας μετεωρίτης βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη και απειλεί να δώσει τέλος σε κάθε μορφής ζωής. Έπειτα από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών ανατίναξης του ουράνιου σώματος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ παίρνει μια σειρά από σκληρά μέτρα με σκοπό τη διαιώνιση των ειδών, ώστε ό,τι επιζήσει να έχει μια ευκαιρία να «ξαναχτίσει» τον πλανήτη.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b