MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Ποιες ταινίες θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου;

Monopoli Team

Ταινίες

21:00 Ο Πέρσι Τζάκσον Και Η Θάλασσα Των Τεράτων στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια φαντασίας, 2013.

Πρωταγωνιστούν: Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο, Ντάγκλας Σμιθ, Στάνλεϊ Τούτσι. Σκηνοθεσία: Θορ Φρόιντενταλ.

Ο Πέρσι Τζάκσον θέλει να γιατρέψει το δέντρο που προστατεύει το Στρατόπεδο των Ημίθεων. Για να το καταφέρει, θα χρειαστεί πρώτα να βρει το Χρυσόμμαλο Δέρας, και σε αυτό θα τον βοηθήσει η Άναμπεθ, ο σάτυρος Γκρόβερ και ο ετεροθαλής κύκλωπας αδελφός του, ο Τάισον. Όλοι μαζί θα διασχίσουν τα επικίνδυνα νερά της Θάλασσας των Τεράτων μέχρι τη Σπηλιά του Πολύφημου, όπου θα προσπαθήσουν να αρπάξουν από τα χέρια του το θαυματουργό δέρμα.

21:00 Οι Πελαργοί στο STAR

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ, Νταγκ Σουίτλαντ.

Στις μέρες μας αντί για παιδιά, οι πελαργοί πλέον παραδίδουν πακέτα για λογαριασμό ενός διαδικτυακού καταστήματος. Ο Τζούνιορ, o καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή. Όμως όλα ανατρέπονται όταν ενεργοποιεί κατά λάθος τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, μια μηχανή που δημιουργεί παιδιά, με αποτέλεσμα ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό! Προσπαθώντας να καλύψει το λάθος του, πριν το ανακαλύψει το αφεντικό του, ο Τζούνιορ και οι φίλοι του θα δώσουν μάχη με τον χρόνο για να κάνουν τη πρώτη παράδοση μωρού, σε ένα δύσκολο αλλά και αποκαλυπτικό ταξίδι, που θα μπορούσε όμως να επαναφέρει την πραγματική αποστολή των πελαργών: να παραδίδουν παιδιά!

21:00 Οι Χήρες στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής, 2018.

Παίζουν: Βαϊόλα Ντέιβις, Μισέλ Ροντριγκεζ. Σκηνοθεσία: Στιβ Μακ Κουίν

Μετά το θάνατο ενός κακοποιού, η χήρα του είναι υπόχρεη να ξοφλήσει τα χρέη του. Για να το κάνει αυτό καταφεύγει σε ριψοκίνδυνα μέσα.

22:00 Άνθρωποι σαν κι Εμάς στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική, αμερικανικής παραγωγής, 2012.

Παίζουν: Κρις Πάιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μισέλ Φάιφερ, Ολίβια Γουάιλντ. Σκηνοθεσία: Αλεξ Κούρτζμαν

Ο πατέρας ενός νεαρού πωλητή πεθαίνει και αυτός ανακαλύπτει πως έχει μια αδερφή για την οποία δεν γνώριζε τίποτα. Τώρα θα πρέπει να τη βρει και να παραδώσει στον γιο της 150.000 δολάρια, καθώς ήταν η τελευταία επιθυμία του πατέρα τους.

22:50 Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά Του Δαχτυλιδιού στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2001.

Παίζουν: Ελάιζα Γουντ, Ίαν ΜακΚέλεν, Βίγκο Μόρτενσεν, Σον Άστιν, Άντι Σέρκις, Τζον Ρις-Ντέιβις, Λιβ Τάιλερ, Ορλάντο Μπλουμ, Μπίλι Μπόιντ, Ντόμινικ Μόναχαν, Κέιτ Μπλάνσετ, Κρίστοφερ Λι, Χιούγκο Γουίβινγκ, Ίαν Χολμ, Σον Μπιν. Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον.

Μια επική περιπέτεια για το καλό που αντιστέκεται στο κακό, τη δύναμη της φιλίας, το προσωπικό θάρρος. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα Χόμπιτ, τον Φρόντο Μπάγκινς. Ο νεαρός Φρόντο, που κατοικεί στη Μέση Γη, κληρονομεί ένα δαχτυλίδι, που θα δώσει σε ένα σκοτεινό και ισχυρό άρχοντα τη δύναμη να υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο. Με μια πιστή συντροφιά, που αποτελείται από ξωτικά, νάνους, γενναίους άντρες και έναν σοφό μάγο, τον Γκάνταλφ, ο Φρόντο ξεκινά μια ηρωική προσπάθεια να καταστρέψει το δαχτυλίδι και να ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση της ανθρωπότητας. Στη δύσκολη αυτή διαδρομή, ο Φρόντο θα συναντήσει πολλούς, που θα αγωνιστούν για να αποκτήσουν το δαχτυλίδι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMeghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela12.09.2018

23:20 Ένα Ήσυχο Μέρος 2 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Τρόμου, αμερικανικής παραγωγής, 2020.

Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Κίλιαν Μέρφι. Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι

Τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Άμποτ αναζητούν πάση θυσία καταφύγιο και συμμάχους για να αντιμετωπίσουν τις εξωγήινες απειλές που έχουν έρθει στον κόσμο.

23:30 Άννα Καρένινα  στον ΑΝΤ1

Δραματική ταινία βρετανικής παραγωγής 2012.

Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Τζουντ Λο, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Kέλι ΜακΝτόναλντ, Ντόμναλ Γκλίσον, Μάθιου ΜακΦέιντιεν, Ρουθ Γουίλσον, Έμιλι Γουάτσον, Ολίβια Γουίλιαμς, Αλίσια Βικάντερ. Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ.

Παντρεμένη με έναν ισχυρό κυβερνητικό παράγοντα, η Άννα Καρένινα ερωτεύεται βαθιά έναν πλούσιο αξιωματικό του στρατού, τον κομψό κόμη Βρόνσκι και προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει την αλήθεια και το νόημα στη ζωή της, αψηφά απερίσκεπτα τις συμβάσεις της ρωσικής κοινωνίας κι εγκαταλείπει το σύζυγο και το γιο της για να ζήσει με τον εραστή της. Ο περίγυρος της την καταδικάζει και την εξοστρακίζει, και η ίδια παθαίνει συχνά κρίσεις ζήλιας που αποξενώνουν τον Βρόνσκι, με αποτέλεσμα να βουλιάζει σιγά σιγά σε μια αδιέξοδη κατάσταση.

23:00 Οι Αναλώσιμοι 3 στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, δράσης, 2014.

Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνπάιπς, Mελ Γκίμπσον, Aντόνιο Μπαντέρας. Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιουζ.

Ο Μπάρνεϊ, ο Κρίστμας και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας των Αναλώσιμων αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή τους: να βεβαιωθούν ότι το πιο ισχυρό όπλο του πλανήτη δεν θα καταλήξει στα λάθος χέρια. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολα για την ομάδα, καθώς σύντομα θα βρεθούν στον δρόμο ενός αδίστακτου κακοποιού. Πρόκειται για τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια, ίδρυσε μαζί με τον Μπάρνεϊ τους Αναλώσιμους, όμως στη συνέχεια έγινε λαθρέμπορος όπλων και ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει… ή έτσι νόμιζε.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b