MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζουν νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela

Η συμφωνία μεταξύ του διάσημου ζευγαριού και της πλατφόρμας streaming δεν έμεινε μόνο στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους.

Monopoli Team

Έχουν πάρει αρκετή φόρα οι Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, οι οποίοι ετοιμάζουν το ένα ντοκιμαντέρ μετά το άλλο. Λίγες μόνο ημέρες έχουν περάσει από τότε που το “Meghan & Harry” έκανε πρεμιέρα στο Netflix και προκάλεσε από παγκόσμιο ενδιαφέρον, αντιδράσεις, σχόλια μέχρι και εξευτελιστικές κριτικές. Το περίμεναν άλλωστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μαζί σε ντοκιμαντέρ για το τένις12.09.2018

Αυτό που δεν περιμέναμε εμείς ωστόσο, είναι και άλλο ντοκιμαντέρ, από το πρώην βασιλικό ζεύγος και μάλιστα τόσο σύντομα. Οι δυο τους το 2020 είχαν κάνει μια συμφωνία με την γνωστή πλατφόρμα streaming και μέσα σε αυτήν, πέρα από το ντοκιμαντέρ “Meghan & Harry”, το οποίο εξακολουθεί να σημειώνει 81,55 ώρες θέασης, περιλαμβάνεται και ένα ακόμη ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛονδίνο: Συγκλονίζει άγαλμα που απεικονίζει έναν άστεγο πολίτη12.09.2018

Ειδικότερα, η εκπομπή θα αναφερθεί στην κληρονομιά και τα σημαντικά μηνύματα διάσημων προσωπικοτήτων, ακτιβιστών και αρχηγών. «Αυτό το ντοκιμαντέρ εμπνεύστηκε από τον Nelson Mandela, ο οποίος είπε κάποια στιγμή: Αυτό που μετράει στη ζωή δεν είναι το γεγονός ότι ζήσαμε», λέει on camera ο πρίγκιπας Harry, με τη Meghan Markle να συμπληρώνει: «Είναι η διαφορά που κάναμε στις ζωές άλλων που θα καθορίσουν τη σημασία της ζωής που κατευθύνουμε».

Μάθετε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b