MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Δημητσάνα: Το ορεινό στολίδι της Αρκαδίας

Ο πετρόχτιστος οικισμός με τα ψηλά αρχοντικά, το φαράγγι του Λούσιου ποταμού και τα εντυπωσιακά μοναστήρια κάνουν αξέχαστες τις βόλτες στη Δημητσάνα, ένα από τα πιο δημοφιλή ορεινά χωριά της Αρκαδίας, αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Πηγή: shutterstock
Monopoli Team

Στο κέντρο της Πελοποννήσου, στις πλαγιές του ελατοσκέπαστου Μαίναλου, τα πανέμορφα πετρόχτιστα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας υποδέχονται τους ταξιδιώτες όλο το χρόνο, προσφέροντας ζεστή φιλοξενία και πολλές επιλογές για χαλάρωση και δραστηριότητες σε μια υπέροχη φύση. Η Δημητσάνα, ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά χωριά της περιοχής, είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την ορεινή Αρκαδία. Το χωριό είναι ολόκληρο ένα ζωντανό μουσείο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με τα ωραία πέτρινα σπίτια και τα καλντερίμια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 γιορτινές αποδράσεις εξπρές από την Αθήνα12.09.2018

H αρχόντισσα της Αρκαδίας

Την αποκαλούν «αρχόντισσα της Αρκαδίας» και όταν την επισκεφτείτε, θα καταλάβετε το λόγο. Γαντζωμένη στην αγκαλιά του Μαινάλου, σε υψόμετρο 950 μέτρων, η Δημητσάνα είναι ένα από τα πιο γραφικά ορεινά χωριά της Πελοποννήσου και ένας από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς (και όχι μόνο) προορισμούς κοντά στην Αθήνα (2,5 περίπου ώρες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟρεινή Αρκαδία: Μαγική φύση και γραφικά χωριά στην καρδιά της Πελοποννήσου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b