MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 78. Ο Σώτος τσακώνεται άσχημα με τον Πετράν και τα δυο αδέρφια ανταλάσσουν βαριές κουβέντες μπροστά στη Φιλιώ, που τα έχει χαμένα και προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει. Η Μάρμω πάλι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τι έχει πάθει η Κατερίνα, που όμως δεν έχει καμία διάθεση να της αποκαλύψει την αλήθεια και είναι έτοιμη να φύγει για Αθήνα. Κι ο Παναγής, όμως, δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει την καινούργια του ζωή και δηλώνει ελεύθερος και ωραίος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ο παπάς δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να αντισταθεί στη Βαλέρια, αλλά και η Χρυσά δυσκολεύεται να κρατήσει το μυστικό της Κατερίνας. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα με το Ζάχο φτάνουν σπίτι του Εγκεφάλου, χωρίς να ξέρουν πως η αντίστροφη μέτρηση μόλις έχει αρχίσει…

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 58. Η Αγγελική ως Σταυρούλα δηλώνει την παραίτηση της ως οικιακή βοηθός, πράγμα που κάνει τον Δημήτρη έξαλλο, την ίδια ώρα που η Μάρθα και η Ειρήνη ανοίγουν σαμπάνιες. Ο Διονύσης προσπαθεί να πείσει τον Ορέστη να δεχτεί την πρόταση να γίνει πρώτος οδηγός στην ανταγωνιστική όμαδα, ο Ορέστης ομως γίνεται έξαλλος μαζί του. Ο Παύλος πρέπει να κάνει απογραφή ανταλλακτικών μαζί με τον Μιχάλη, φοβάται όμως ότι θα φάει ξύλο εξαιτίας της ζήλειας του Μιχάλη για τη Μυρτώ. Ο Ανδρέας και η Φωτεινή συναντιούνται κρυφά στην εταιρεία, όταν όμως η Καίτη φτάσει ψάχνοντας τον Ανδρέα, θα χρειαστούν τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να μην καταλάβει η Καίτη ότι εξαιτίας της Φωτεινής διαλύθηκε η σχέση της.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 55. Η αναπάντεχη συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας θα πληγώσει έναν από τους δυο πάρα πολύ, αλλά θα γεννήσει και κάποια συναισθήματα που θα δυσκολευτούν και οι δυο να τα αγνοήσουν. Η Αμαλία, λίγες ώρες πριν από τον γάμο της με τον Πάρη, αφού ζητήσει από την Πολυξένη μια πολύ μεγάλη χάρη που θα την φέρει σε δύσκολη θέση, θα κάνει άθελα της μια τρομακτικά μεγάλη αποκάλυψη στο λάθος άτομο. Η Μιράντα θα δείξει την ευγνωμοσύνη της στο Μάρκο, ενώ για ακόμα μια φορά θα δούμε το μεγαλείο της καρδιάς της Σύρμως, αλλά και του Ντίνου, ο οποίος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δε χάνει την ανθρωπιά του. Η Ντέπυ αποκαλύπτει στον Ντίνο τις προθέσεις της και ο Χριστόφορος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβει αν η Αμαλία θέλει πραγματικά να παντρευτεί τον Πάρη… Ο γάμος θα γίνει τελικά, ή μήπως όλα θα ανατραπούν την τελευταία στιγμή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirHostess-737: Η ταινία του Θανάση Νεοφώτιστου «προσγειώνεται» στα κορυφαία φεστιβάλ Sundance και Clermont-Ferrand12.09.2018

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 56. Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του. Παράλληλα, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στον καινούργιο της χώρο. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς. Η Άσπα ζητά συγγνώμη από το Μύρο ενώ ο Παντελής δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 75. Οι εκλογές έχουν φέρει αναστάτωση στην κοινωνία της Μάνης και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Πολύ περισσότερο ο Ισίδωρος, ο οποίος θέλει να δει πόσο τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Ο Κουράκος κάνει μια συζήτηση με την Ευτυχία, αλλά εκείνη έχει ενδοιασμούς, καθώς δεν είναι σίγουρη κατά πόσο ο χωρισμός είναι οριστικός. Στο μεταξύ, η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα, αλλά είναι εξαντλημένος. Τον επισκέπτεται ο Λυκούργος και προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτηματικά που τον βασανίζουν. Το ίδιο και ο Κουράκος, ο οποίος κάνει με τον Κωνσταντίνο μια πρώτη συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο πυροβολισμός. Ο εισαγγελέας συναντά τη Μαργαρίτα και την παρακαλεί να μεσολαβήσει, για να φτιάξει η σχέση του με την Αθηνά. Ο Ισίδωρος θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη όταν επισκεφτεί απροειδοποίητα την Ιουλία και βρει τον Στάθη στο σπίτι της.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 30. Σοκαρισμένη από την απάντηση του Στρατή για τη Μαρίνα, η Ζέτα βυθίζεται σε καινούργια ερωτηματικά ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. Η Φωτεινή, πεισμένη όλο και περισσότερο για την αυτοκτονία της Μαρίνας, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς που επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά το γιο της. Η Βάσω και ο Χρήστος έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τα κρυμμένα τους αισθήματα. Η ξέφρενη πορεία του Μίλτου συνεχίζεται. Ο Παπαδόπουλος και η γεμάτη βαλίτσα του φέρνουν μια νέα αναστάτωση στη ζωή του «Ονείρου».

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 43. Η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Κασσιανή πείθει τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και, έτσι, να ξεκινήσουν οι έρευνες στο μοναστήρι. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν περίμενε.

Ταινίες

21:00 Η Ληστεία Της Στοκχόλμης στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής, 2018.

Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Νούμι Ράπας, Μαρκ Στρονγκ, κ.ά. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπουντρό.

Ο Λαρς, ένας πρώην κατάδικος, εισβάλλει στη μεγαλύτερη τράπεζα της Σουηδίας στη Στοκχόλμη. Απαιτεί την αποφυλάκιση του φίλου του, Γκούναρ Σόρενσον, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ένα αμάξι διαφυγής, και για τα εξασφαλίσει παίρνει όμηρους τρεις υπαλλήλους της τράπεζας.

21:00 Μια Φορά Το Χρόνο στο OPEN BEYOND

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής, 2015.

Πρωταγωνιστούν: Νταϊάν Κίτον, Τζον Γκούντμαν, Ολίβια Γουάιλντ, Άλαν Άρκιν, Αμάντα Σέιφριντ, Μαρίσα Τομεϊ, Εντ Χελμς, Τζουν Σκουίμπ, Τζέικ Λέισι, Άντονι Μακί. Σκηνοθεσία: Τζέσι Νέλσον.

Ο Σαμ και η Σάρλοτ αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο μετά από σαράντα χρόνια γάμου. Η Σάρλοτ πείθει τον Σαμ να περιμένουν να το ανακοινώσουν μετά τα Χριστούγεννα, ώστε να χαρίσουν στην μεγάλη τους οικογένεια μια τελευταία ευτυχισμένη και μεγαλειώδη γιορτή. Συγκρούσεις, προσβολές και… αναπάντεχοι επισκέπτες, θα αναγκάσουν όλους να ανακαλύψουν από την αρχή το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

21:00 Κάποτε στη Ρώμη στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής, 2010.

Παίζουν: Κρίστεν Μπελ, Τζος Ντουάμελ, Αντζέλικα Χιούστον. Σκηνοθεσία: Μαρκ Στίβεν Τζόνσον

Η Μπεθ κάνει μία ευχή στο σιντριβάνι του έρωτα στη Ρώμη, κάτι που θα περιπλέξει την ερωτική της ζωή πολύ παραπάνω από ό,τι νόμιζε.

22:00 Υψηλή Ραπτική στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική, γαλλικής παραγωγής, 2021.

Παίζουν: Νάταλι Μπάιγ, Λίνα Κουντρί, Πασκάλ Αρμπιγιό. Σκηνοθεσία: Σιλβί Οαγιόν

Βρισκόμενη πια στο τέλος της καριέρας της, η υπεύθυνη του ατελιέ του οίκου Dior Εστέρ γνωρίζεται με την νεαρή Τζαντ, αφού προσπάθησε να της κλέψει την τσάντα, και προσπαθεί να τη βοηθήσει.

22:40 13 Αμαρτίες στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής, 2014.

Παίζουν: Μαρκ Βέμπερ, Ντέβον Γκρέι. Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Σταμ

Ο Έλιοτ Μπριντλ, ένας πανέξυπνος έμπορος πνιγμένος στα χρέη, ετοιμάζεται να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά. Η θέση του είναι δύσκολη, αλλά, την κρίσιμη αυτή στιγμή της ζωής του, μαθαίνει από ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, ότι συμμετέχει σ’ ένα παιχνίδι με κρυφές κάμερες στο οποίο, αν ολοκληρώσει 13 συνεχόμενες διαφορετικές εντολές, θα κερδίσει 6.2 εκατομμύρια δολάρια! Οι εντολές αρχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη, γινόμενες όλο και πιο εξωφρενικές, με τον Έλιοτ να βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μία φρικιαστική πραγματικότητα. Όταν πια συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει γυρισμός, είναι πολύ αργά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBullitt: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Σπίλμπεργκ12.09.2018

23:00 Η Μέθοδος Της Αράχνης στον ΣΚΑΪ

Θρίλερ, αστυνομική περιπέτεια, 2001.

Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Μόνικα Πότερ, Μάικλ Γουίνκοτ κ.ά. Σκηνοθεσία: Λι Ταμαχόρι.

Η κόρη ενός πανίσχυρου γερουσιαστή πέφτει θύμα απαγωγής μέρα μεσημέρι από το σχολείο της. Ο απαγωγέας είναι ο αδίστακτος κακοποιός Γκάρι Σόνετζι, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη εμμονή. Θέλει να προκαλέσει τον διάσημο ντετέκτιβ, ψυχολόγο και συγγραφέα Άλεξ Κρος να τον κυνηγήσει. Ο Άλεξ Κρος έχει πάρει πρόωρη σύνταξη μετά τον θάνατο της συνεργάτιδάς του και δεν βρίσκεται πλέον σε ενεργό δράση. Προκειμένου όμως να σωθεί ένα αθώο θύμα, θα αναλάβει αυτή την τελευταία αποστολή με τη βοήθεια μιας γοητευτικής μυστικής πράκτορα, της Τζέσι Φλάναγκαν.

00:00 Sex And The City 2 στον ALPHA

Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2010.

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντείβις, Σίνθια Νίξον, Κρις Νορθ. Σκηνοθεσία: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

Δύο χρόνια μετά το πρώτο SEX AND THE CITY, οι τέσσερις φίλες εξακολουθούν να δοκιμάζουν τα όρια τους, ενώ η διάθεση για περιπέτεια «χτυπάει κόκκινο». Η Κάρι καλείται για άλλη μια φορά να πάρει αποφάσεις σχετικά με τον «Mr. Big», που έχει «πιάσει» τον καναπέ και τις ασπρόμαυρες κλασικές ταινίες στην τηλεόραση, χωρίς τίποτα να μπορεί να τον αποσπάσει από τη νιρβάνα του. Αυτό φυσικά ισοδυναμεί με αιτία πολέμου για την Κάρι, που καταφεύγει στις φίλες της για να πάρει συμβουλές και δυνάμεις. Σύντομα, όμως, διαπιστώνει ότι και οι ίδιες δε βρίσκονται στη καλύτερη φάση τους. Η Σάρλοτ έχει παγιδευτεί για τα καλά στα της οικογένειας, η Μιράντα προσπαθεί να βγάλει άκρη με το νέο αφεντικό της, που φαίνεται να έχει αλλεργία στις δυναμικές γυναίκες, ενώ η Σαμάνθα δουλεύει… πυρετωδώς πάνω στις δημόσιες σχέσεις μια εταιρείας. Ωστόσο, αυτό ακριβώς το τελευταίο πρότζεκτ είναι που θα δώσει την ευκαιρία στις τέσσερις φιλενάδες να ξεκολλήσουν από το τέλμα τους, αφού για επαγγελματικούς λόγους θα βρεθούν στο κοσμοπολίτικο Άμπου Ντάμπι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b