MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ Κύκλος, επεισόδιο 77. Η φάρσα του Ζάχου οδηγεί σε μεγάλη φασαρία και όλοι οι εμπλεκόμενοι καταλήγουν στο τμήμα. Ο άπληστος κληρονόμος του Κίτσουλα απειλεί τους πάντες με μηνύσεις, ενώ η Αγγέλα προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει τους καυγάδες και να πάει…

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 57. Ο Δημήτρης μιλάει στην Αγγελική σχετικά με την άδεια που ζήτησε ο Διονύσης εκ μέρους της για να πάνε οι δυο τους μια εκδρομή. Η Αγγελική δεν χαίρεται καθόλου με την πρωτοβουλία που πήρε ο Διονύσης και αντιδρά με κάθε άλλο παρά ενθουσιασμό γι’ αυτήν την εκδρομή. Ο Δημήτρης, αν και κατά βάθος χαίρεται που η σχέση τους δεν φαίνεται να προχωράει, ανησυχεί μήπως ο Διονύσης δεν της φέρεται καλά. Αλλά και η Μυρτώ ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Μιχάλη. Νιώθει ότι ο χαρακτήρας του άντρα της έχει αλλάξει πολύ. Όταν τον βλέπει να πιάνεται στα χέρια με τον Παύλο εξαιτίας της ζήλιας του, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αλλά και η ζήλεια της Ειρήνης για την Αγγελική αρχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτη. Η Μάρθα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βοηθήσει την κόρη της. Ζητάει από τον Γρηγόρη να χρησιμοποιήσει τα πολιτικά του μέσα για να βρει την εξαφανισμένη θεία των παιδιών με την ελπίδα ότι θα αναλάβει εκείνη την κηδεμονία τους κι έτσι ο Δημήτρης θα μείνει επιτέλους ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην COSMOTE TV: Οι ταινίες που μας βάζουν στο κλίμα12.09.2018

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 54. Παραμονές Χριστουγέννων και παραμονή του γάμου της Αμαλίας με τον Πάρη… Η Αμαλία μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα της και τη θεία της, αλλά για κείνη δεν είναι τόσο ευχάριστο ή έτσι νομίζει… Ο Πάρης είναι αγχωμένος για το αν κάνει το σωστό προχωρώντας σ’ αυτό το γάμο… Στον Παράδεισο η δουλειά συνεχίζει να πηγαίνει καταπληκτικά, ο τζίρος του μαγαζιού είναι μεγάλος. Είναι όμως αρκετός, για να μπορέσει ο Ντίνος να ξεπληρώσει το χρέος του στον Ζήση, πριν την προθεσμία που του έδωσε; Ο Θανάσης αισθάνεται σίγουρος και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται το φόβο της Ματούλας… Απ’ την άλλη, η μέρα της δίκης της Μιράντας έφτασε, θα καταφέρουν ο Βύρωνας και ο Ντίνος χωρίς τη Ματούλα να βρουν τρόπο να την γλιτώσουν ή θα μπει άδικα στη φυλακή για άλλη μία φορά;

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 74. Η Αρετή οδηγείται στο δικαστήριο, όπου της ανακοινώνεται η ποινή της για εξύβριση και σωματική βλάβη κατά του Θανάση. Παρά τις αντιδράσεις, ο Στάθης προτείνει στην Ιουλία να μείνουν μαζί. Η Ειρήνη λέει στον πατέρα της για το τεστ DNA που βρήκε στην τσάντα της Ασπασίας. Ο Κίμωνας δηλώνει με τον τρόπο του στη Δήμητρα ότι την ερωτεύτηκε. Η ημέρα των εκλογών φτάνει και όλοι τρέχουν στις κάλπες για να ψηφίσουν. Ο Εισαγγελέας ζητά συνάντηση από τη Μαργαρίτα για να συζητήσουν ένα σημαντικό θέμα. Η Μυρτάλη λέει ανοιχτά στο καφενείο ότι αντί για τον θείο της, ψήφισε τον Δημοσθένη και όλοι μένουν άναυδοι. Ο Λυκούργος βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος και ο πελάτης του, ήταν ενέργεια του μαφιόζου «Κεφάλα». Ο Γιώργης ζητάει από τον Λυκούργο να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο από την Ιουλία και ενημερώνει και την ίδια να βρει δικηγόρο. Αργότερα, ανακοινώνει την απόφασή του και στην Ευτυχία.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 55. Η Νάντια αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ο Παντελής εξομολογείται το οικονομικό του αδιέξοδο στον Μανόλη, ο οποίος θα προβεί σε μία παράτολμη κίνηση, για να βοηθήσει την οικογένειά του. Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και ζητά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή, την ώρα που ένα πρόσωπο, που γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, εμφανίζεται στο προσκήνιο.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Α’ Κύκλος – 1η και 2η τηλεταινία: Τηλεοπτική οικογενειακή σειρά με πρωταγωνίστρια την …δεκαετία του ΄60, που προβάλλεται για 2η σεζόν. Τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά μας χρόνια, θα τα ζήσουμε, φέτος, στην ΕΡΤ…

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 29. Η αποκάλυψη της Φωτεινής οδηγεί τον Αλέξανδρο στο δρόμο της φυγής της Μαρίνας. Ο Δανιήλ θυμάται αλλά πάντα σωπαίνει. Η απόφαση της Νίτσας για το Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως. Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα. Η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί από τον έρωτα της για το Στρατή, μα η επιμονή της προκαλεί το ξέσπασμα του και τη φέρνει μπροστά στην οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η αμείλικτη Φωτεινή απαιτεί ανοιχτά απαντήσεις.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 42. Το πέρασμα του Λουκά από τη Γερακιανή δεν περνά απαρατήρητο και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη, θα τον φέρουν κοντά με την Όλγα. Με την Αυξεντία στο νοσοκομείο, η Κασσιανή βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της Ηγουμένης. Ο Σαράντος, ψάχνοντας απαντήσεις και προσπαθώντας να διαχειριστεί την αλήθεια, που μοιάζει όλο και πιο φρικτή, ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας. Ο Πέτρος έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία, βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αισθήματά της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μια ειλικρινή συζήτηση μετά από καιρό.  Η Αλεξία καταφτάνει στη Γερακιανή, εκπλήσσοντας τον αδελφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά: τα παιδιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 19-23 Δεκεμβρίου12.09.2018

Ταινίες

21:00 Δωμάτιο 108 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ, βελγο-γαλλικής παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Στεφάν Στρεκέρ. Πρωταγωνιστούν: Ζερεμί Ρενιέ, Άλμα Γιοντορόφσκι, Εμανουέλ Μπαρκό

Εξέχων πολιτικός κατηγορείται πως δολοφόνησε τη γυναίκα του στο δωμάτιο 108 ενός ξενοδοχείου. Τα μέσα ενημέρωσης καλύπτουν το θέμα μανιωδώς, δίχως να γνωρίζουν αν τελικά είναι ένοχος ή αθώος.

21:00 Νταϊάνα στον ΣΚΑΪ

Βιογραφική ταινία, βρετανικής παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Χιρσμπίγκελ. Σενάριο: Στίβεν Τζέφρις. Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Γουότς, Ναβίν Άντριους, Κας Ανβάρ, Λώρενς Μπέλχερ, Χάρυ Χόλαντ, Ντάγκλας Χότζ, Τζεραλντίν Τζέιμς, κ.ά.

Μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η λαοφιλής Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα συναντήσει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού, του Πακιστανού Δρ. Χάσνατ Καν. Έπειτα από μια ιστορική περιοδεία της στην Αγκόλα, αλλά και τις επισκέψεις της σε Αυστραλία, Πακιστάν και Ιταλία, η σχέση της Νταϊάνας με τον Χάσνατ Καν αρχίζει να δείχνει τα πρώτα σημάδια κούρασης, καθώς αυτός προτιμά μια πιο ιδιωτική και ήσυχη ζωή, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

21:00 Ο Τσάρλι Και Το Εργοστάσιο Σοκολάτας στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2005.

Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον. Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Φρέντι Χάιμορ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Νόα Τέιλορ, Κρίστοφερ Λι.

Ο Γουίλι Γουόνκα είναι ένας εκκεντρικός σοκολατοποιός με ένα ευφάνταστο εργαστήριο γλυκών στο οποίο δεν έχει καταφέρει να εισχωρήσει κανένας για 15 χρόνια. Μην έχοντας κοντινούς συγγενείς, αποφασίζει να διεξαγάγει ένα διαγωνισμό για να βρεθεί ο διάδοχος που θα αναλάβει τη θρυλική αυτοκρατορία του! Πέντε τυχερά παιδιά κερδίζουν τα “χρυσά εισιτήρια” και μεταξύ αυτών ο Τσάρλι, ένα παιδί από φτωχή οικογένεια που τώρα του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Θα πρέπει όμως να περάσει τα τεστ που θα θέσει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του παραμυθένιου εργοστασίου.

23:00 Captain Phillips στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2013.

Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας. Παίζουν: Τομ Χανκς, Μπαρχάντ Αμπντι, Φαϊζάλ Άχμεντ, Μπαρχάντ Αμπντιραχμάν, Μαχάτ Μ. Άλι.

Ο Ρίτσαρντ Φίλιπς είναι ικανότατος καπετάνιος, υπεύθυνος, μεθοδικός και μάλλον άτυχος, καθώς το 2009 τού έμελλε να έρθει αντιμέτωπος με πραγματικούς πειρατές στα ανοικτά της Σομαλίας, με το εμπορικό πλοίο Maersk Alabama . Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Κάπτεν Φίλιπς και τον Σομαλό ομόλογό του, που τον κρατάει όμηρο. Ένας πυκνός ιστός υφαίνεται ανάμεσα στους δυο αντιπάλους που προέρχονται από διαφορετικές γωνίες του πλανήτη, αλλά τελικά εξυπηρετούν το ίδιο σκληρό σύστημα. Από τη μια ένας συνηθισμένος Αμερικανός που τρέφει ανησυχίες για το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών του. Από την άλλη, ένα τσούρμο Σομαλοί ψαράδες που παλεύουν για μια θέση στην επιχείρηση πειρατείας που στήνεται μπροστά στα μάτια τους. Οι δυο αντίπαλοι θα εμπλακούν σε μια σκληρή αντιπαράθεση, 145 μίλια μακριά από τις σομαλικές ακτές και θα βρεθούν στο έλεος δυνάμεων που δεν μπορούν να ελέγξουν.

23:45 Ανήθικη Πρόταση στο OPEN BEYOND

Ερωτικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 1993.

 Σκηνοθεσία: Άντριαν Λιν. Σενάριο: Έιμι Χόλντεν Τζόουνς. Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ντέμι Μουρ, Γούντι Χάρελσον, Όλιβερ Πλατ.

Ο Ντέιβιντ και η Νταϊάνα, ένα πρόσφατα παντρεμένο ζευγάρι, αποφασίζουν να διασκεδάσουν στο Λας Βέγκας ελπίζοντας παράλληλα να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Η προσφορά όμως ενός εκατομμυρίου δολαρίων από έναν αινιγματικό δισεκατομμυριούχο για μια νύχτα με την Νταϊάνα, θα δοκιμάσει τη σχέση του ζευγαριού με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

23:50 Μόνο το Σεξ δεν Φτάνει στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής 2011.

Σκηνοθεσία: Ιβαν Ράιτμαν. Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Αστον Κούτσερ, Κέβιν Κλάιν, Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Δύο τριαντάρηδες συμφωνούν να διατηρήσουν τη σχέση τους αμιγώς ερωτική αλλά στην πορεία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b