MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Για τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, συγκεντρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Love Ex Machina, Greece, Anastasios Kasimatis, Antonis Apergis
Monopoli Team

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου – Μαραθώνιος Ταινιών στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Περιστερίου

Love Ex Machina, Greece, Anastasios Kasimatis, Antonis Apergis

Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement» και το Κινηματογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου και της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), το 4οΔιεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Μαραθώνιος ταινιών(Athens Marathon International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17,19 και 20 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο στο ισόγειο του Δημαρχιακού μεγάρου Περιστερίου (Πλατεία Δημοκρατίας 1 – Τ.Κ. 12134 – στάση Μετρό Περιστέρι). Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 5 μ.μ. και διαρκούν έως τις 10.00 μ.μ. Θα προβληθούν 56 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 19 χώρες. Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, θα προβληθούν μεταξύ άλλων οι ταινίες Rebetiko Underground, Purely Male, Mahi, The Boar, Titan.
19/12 στις 17.00
Δημοτικό Αμφιθέατρο στο ισόγειο του Δημαρχιακού μεγάρου Περιστερίου, Πλατεία Δημοκρατίας 1

«Μια λοξή ματιά. Λιγότερο γνωστή τέχνη στο ΜοΜΑ»: Διάλεξη του Christopher Hudson στο Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Παναγιώτη και Έφης Μιχελή με πολλή χαρά σας προσκαλεί στη διάλεξη του Christopher Hudson, πρ. Διευθυντή των εκδόσεων του ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης με θέμα «Μια λοξή ματιά. Λιγότερο γνωστή τέχνη στο ΜοΜΑ», τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκθέσεων και Εκδηλώσεων του Ιδρύματος. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.
19/12 στις 19:00
Βασιλίσσης Σοφίας 79, 11521 Αθήνα
*Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέσω eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/cristopher-hudson-tickets-482275758777

H Πολυκατοικία ως Νεοελληνικό Παλίμψηστο: Ομιλία του Στάθη Καλύβα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης «Πολυκατοικία», που επιμελούνται ο Νίκος Βατόπουλος και η Ίρις Κρητικού, η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει ομιλία του Στάθη Καλύβα. Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:30, ο Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, μιλά για την ελληνική πολυκατοικία. Όπως σημειώνει, «Η ιστορική, κοινωνιολογική και αρχιτεκτονική ανάγνωση της εξέλιξης της ελληνικής πολυκατοικίας, αλλά και η εξέλιξη των αντιλήψεων μας γύρω από αυτή, μας επιτρέπουν να ψηλαφίσουμε την διαδρομή της χώρας με μια διαφορετική ματιά και να ξαναδούμε το μέλλον της πόλης». Τον ομιλητή θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος.
19/12 στις 19:30
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ μικροαστική πολυκατοικία θα σώσει την Αθήνα;12.09.2018

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
19/12 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
19/12 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστουγεννιάτικα πάρκα και όχι μόνο: 10 προτάσεις για οικογενειακές βόλτες στην Αττική βγαλμένες από παραμύθι12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b