MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σαν στο σπίτι σας: Το πιο πολυτελές σινεμά του κόσμου έχει κρεβάτια αντί για καθίσματα

Καλό το Netflix and chill, όμως τίποτα δεν ξεπερνά την αίσθηση του να παρακολουθήσετε μια ταινία σε έναν κινηματογράφο. Η αίθουσα, τα καθίσματα, ο στερεοφωνικός ήχος, η μυρωδιά του ζεστού ποπ κορν, μετατρέπουν μια απλή προβολή σε εμπειρία.

Monopoli Team

Πώς θα σας φαινόταν τώρα, αν μπορούσατε να φέρετε το σπίτι σας στο σινεμά; Το Aurum Theatre στη Μαλαισία τόλμησε να το κάνει πράξη σε μία από τις πιο πολυτελείς αίθουσες που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αν δεν έχετε ξανακούσει για τον συγκεκριμένο κινηματογράφο, τότε πρέπει να σας πούμε ότι πρόκειται για μια πρότζεκτ της Golden Screen Cinema και της GETHA, μιας εταιρείας κλινοσκεπασμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHotel De L’Europe: Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ιστορικότερο ξενοδοχείο του Άμστερνταμ με 1,3 εκατ. δολάρια12.09.2018

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για την πιο άνετη θέαση, αφού στην αίθουσα αντί για καθίσματα υπάρχουν κρεβάτια, έτοιμα να υποδεχθούν τους θεατές. Το όνομα του κινηματογράφου προέρχεται από τη λατινική λέξη για τον χρυσό και μπορεί να τον βρει κανείς στην καρδιά της Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσας της χώρας της Νοτιοανατολικής Ασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ – Στην κορυφή ο Τομ Κρουζ12.09.2018

Όποιος επισκέπτης θελήσει να δει μια ταινία στο Aurum Theatre κλείνει μια θέση-κρεβάτι, η οποία συνοδεύεται από μαξιλάρι, κουβέρτα, παντόφλες κομοδίνο, φωτιστικό και φορτιστή για κινητό ή λάπτοπ. Είναι περιττό να πούμε ότι τα σεντόνια και οι κουβέρτες αλλάζονται μετά την προβολή κάθε ταινίας.

Μάθετε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b