MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Hotel De L’Europe: Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ιστορικότερο ξενοδοχείο του Άμστερνταμ με 1,3 εκατ. δολάρια

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της ολλανδικής πρωτεύουσας προσφέρει το αποκλειστικό πακέτο για τον εορτασμό της 125ης επετείου του.

Monopoli Team

Στους κύκλους της ταξιδιωτικής ελίτ, η διαμονή στις προεδρικές σουίτες ανά τον πλανήτη, είναι κάτι σαν σαφάρι πολυτέλειας: μια διανυκτέρευση στο καλύτερο δωμάτιο που έχει να προσφέρει η αφρόκρεμα των ξενοδοχείων μοιάζει με πολύτιμο τρόπαιο στην προθήκη των δισεκατομμυριούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆμστερνταμ: Τα top αξιοθέατα και οι καλύτερες διευθύνσεις για ένα αξέχαστο ταξίδι12.09.2018

Στο Hotel De L’Europe, ένα από τα ιστορικότερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία του Άμστερνταμ, φαίνεται ότι έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο από αυτό που μέχρι πρότινος θεωρούνταν κορυφαίο. Γιατί να συμβιβαστεί κανείς με την καλύτερη σουίτα όταν μπορεί πλέον να κλείσει ολόκληρο το θρυλικό ξενοδοχείο για 1,3 εκατ. δολάρια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLife Tree: Η ταινία «Avatar» ζωντανεύει σε ένα πελώριο δέντρο-ξενοδοχείο με σουίτες που μοιάζουν με φωλιές πουλιών12.09.2018

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της ολλανδικής πρωτεύουσας προσφέρει το αποκλειστικό πακέτο για τον εορτασμό της 125ης επετείου του. Καλύπτει μια διαμονή δύο διανυκτερεύσεων με πλούσιες παροχές όπως υπερπλούσια gourmet γεύματα, πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις αλλά και ένα σπάνιο σκωτσέζικο ουίσκι 40 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b