MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 75: Ο Θοδωρής έρχεται στον Πλάτανο με σκοπό να τα ξαναβρεί στην Κατερίνα και τον Παναγή, αλλά η ξαδέρφη του τον φέρνει προ τετελεσμένου και του «διαφημίζει» τον νέο έρωτα της, με τον Πετράν. Προ τετελεσμένου τους φέρνει όλους και ο Ζάχος όμως, που είναι αποφασισμένος να πουλήσει το πανδοχείο σε όποιον δίνει τα περισσότερα και η Βαλέρια αναγκάζεται να βάλει ένα ακόμα ύπουλο σχέδιο σε εφαρμογή. Ο Χαραλάμπης πείθει την Καλλιόπη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ο Παναγής πείθει τον εαυτό του πως έχει τελειώσει οριστικά με τις «ευκαιρίες» και ετοιμάζεται για διαζύγιο. Η Μάρμω πάλι, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, και να μην αφήσει το γάμο του Παναγή και της εγγόνας του Βαγγέλα να διαλυθεί. Θα τα καταφέρει να τους τα ξαναβρεί πριν μπούνε οι υπογραφές;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 55: Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Παύλο και στη Μυρτώ διακόπτεται από την είσοδο του Μιχάλη, που είναι αποφασισμένος να παλέψει για το γάμο του. Η Μάρθα φτάνει την Ειρήνη στα όριά της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τα νεύρα της στα παιδιά. Ο Διονύσης βλέπει το Δημήτρη και την Αγγελική να παίζουν με την Ισμήνη και καταλαβαίνει ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους, ενώ η Αλεξάνδρα υποψιάζεται τον Αντρέα και τη Φωτεινή. Ο Ορέστης δίνει στην Καίτη το τηλέφωνο του πατέρα της. Η συμπεριφορά της Ειρήνης προβληματίζει το Δημήτρη και τον οδηγεί να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα μέσα στο σπίτι.

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 13: Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Αλίκη κι ο πατέρας της ζούνε σαν δύο ξένοι μέσα στο αρχοντικό. Όταν κι ο πατέρας της φεύγει από τη ζωή, εκείνη θα μείνει ολομόναχη μέσα στην έπαυλη, μαζί με τις επώδυνες αναμνήσεις της. Η Γιατρός προσπαθεί να την πείσει να μετακομίσει. Παράλληλα, η Δώρα, ανακαλύπτει ότι χωρίς τη μητέρα της είναι ελεύθερη να χαρεί τη ζωή της. Στο μεταξύ, ο Σάκης θυμάται τον αδερφικό του φίλο, τον Κώστα, ένα παιδί του δρόμου. Μαζί προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Τζίμη, τον αρχηγό μιας συμμορίας που εκμεταλλεύεται τα άστεγα παιδιά.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 71: Ο Κίμωνας, μετά από την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την παρακολουθεί. Όταν εκείνη επιστρέψει θα της κάνει μεγάλη σκηνή, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Μαργαρίτα και οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα Νορβηγικά φιορδ. Ο Κουράκος φεύγει για την Αθήνα. Ο Στάθης το μαθαίνει και ζητά από την Ιουλία να πάει στο σπίτι της για να βρεθούν μόνοι. Η Χάιδω καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της, την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης ζητάει για μία ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 12: Όπως αποκαλύφθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας (Χρήστος Στέργιογλου) ήταν πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί του με τον πατέρα Σάκκαρη του δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα» καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του Τζόναθαν. Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις-και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τελευταίος όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν. Εν τω μεταξύ, η Έλσα παρουσιάζει στην Αντιγόνη τα παιδιά της-και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Θανάσης, με βοηθό τον Ζερόμ, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες. Και η Δανάη με την Κίρμπυ μπουκάρουν στο γραφείο τελετών-βιτρίνα του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.

22:40 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 19: Μαίρη (Νίκη Λάμη): είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Κι ενώ έχει αποδεχτεί τον έρωτά της με έναν νεότερό της άντρα, η διαφορά ηλικίας κάνει και πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά από την ανάποδη:
ξαφνικά γνωρίζει στο γραφείο έναν γοητευτικό πενηντάρη, τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης).  Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): έχει αρχίσει τα εντατικά σεμινάρια στον Γιώργο, για να του εξηγήσει τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας με απαιτητικό ωράριο και ταυτόχρονα να φροντίζεις το σπίτι και την οικογένειά σου.  Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): πιέζεται πολύ από το επίμονο φλερτ του Στράτου (Γιάννης Αθητάκης). Νιώθει πως πρέπει να ξεκόψει μαζί του, προτού η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 12-16 Δεκεμβρίου12.09.2018

Ταινίες

20:10 Η Ωραία και ο Εκατομμυριούχος στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 1962

Σκηνοθεσία: Ντέλμπερτ Μαν Ηθοποιοί: Κάρι Γκραντ, Ντόρις Ντέι, Γκιγκ Γιάνγκ

Ένα ατυχές περιστατικό φέρνει κοντά μια όμορφη γυναίκα και έναν γοητευτικό επιχειρηματία… και ο έρωτας δεν αργεί να γεννηθεί. Όσον αφορά τον γάμο, όμως, οι απόψεις τους είναι εντελώς διαφορετικές. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

21:00 Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα στον ΑΝΤ1

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1970

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκoυλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μέλπω Ζαρόκωστα, Τασσώ Καββαδία, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Γιώργος Γαβριηλίδης, Πόπη Αλβα. Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος

Η Τζένη, μια εύθυμη χήρα που μόλις έκλεισε τα σαράντα, γνωρίζει σε κάποιο κέντρο έναν βιολιστή, τον Τάκη. Ο έρωτας που γεννιέται ανάμεσά τους είναι κεραυνοβόλος, αλλά ο αδελφός της Τζένης κι η μεγαλύτερη αδελφή της, η Αιμιλία, φέρνουν αντιρρήσεις καθώς θέλουν να την παντρέψουν μ΄ έναν κουφό, αλλά πάμπλουτο εφοπλιστή, τον Χατζηθωμά. Η Τζένη αρνείται και συνεχίζει να βλέπει τον Τάκη, αλλά δίνει υπόσχεση στα αδέλφια της πως θα συναντήσει τον Χατζηθωμά. Όταν όμως ο Χατζηθωμάς ζητά επίσημα το χέρι της, η Τζένη βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

21:00 Ιπτάμενος Κροίσος στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφία αμερικάνικης και γερμανικής παραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε Ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Κέιτ Μπλάνσετ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Μια βιογραφία του Χάουαρντ Χιουζ, μιας από τις πιο συναρπαστικές προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Η ταινία για τον εκκεντρικό κινηματογραφικό παραγωγό και τον ξεχωριστό πιλότο τιμήθηκε με πέντε Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες.

21:00 Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής, 2012

Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκραθ Φωνές μεταγλώττισης : Σπύρος Ζουπάνος, Γεράσιμος Γεννατάς, Πέτρος Δαμουλής, Κατερίνα Γκίργκις, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Θάνος Καλλίρης, Γρηγόρης Γαλάτης

Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι Πιγκουίνοι!!! Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο το στήνουν από την αρχή, στα μέτρα τους. Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!

21:00 Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες στο OPEN BEYOND

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Τρόι Κιουέιν, Νικ Μπρούνο Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Θοδωρής Σμέρος, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Χρήστος Πλαϊνης, Γιάννης Στεφόπουλος, Λίλα Μουτσοπούλου, Παναγιώτης Καρμάτης, Στεφανία Φιλιάδη, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Παύλος Χρυσανθίδης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σούπερ εντυπωσιακός Λανς Στέρλινγκ είναι ο καλύτερος κατάσκοπος στον κόσμο. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του όμως το οφείλει στον πανέξυπνο και ευρηματικό επιστήμονα Γουόλτερ Μπέκετ που δεν είναι και τόσο… δημοφιλής. Η συνεργασία ανάμεσά τους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όταν όμως ολόκληρος ο κόσμος τεθεί σε κίνδυνο, οι δυο τους θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν τις διαφορές τους με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

22:00 Με την Δική σου Ανάσα στην ΕΡΤ2

Βιογραφικό δράμα, Μεγάλης Βρετανίας 2017

Σκηνοθεσία: Άντι Σέρκις Πρωταγωνιστούν: Άντριου Γκάρφιλντ, Κλερ Φόι

Όμορφος, λάτρης της περιπέτειας και πανέξυπνος, ο Ρόμπιν έχει όλη τη ζωή εμπρός του, όταν μένει παράλυτος από πολιομυελίτιδα.Ενάντια σε κάθε συμβουλή, η όμορφη σύζυγός του, η Νταϊάνα, τον βγάζει από το νοσοκομείο και τον φέρνει σπίτι.Με αφοσίωση, επιμονή και στενή επαφή, πετυχαίνει να τον ανακουφίσει από την ανικανότητά του και να τον απελευθερώσει.Οι δυο τους τώρα αρνούνται την αιχμαλωσία που μπορεί να επιφέρει μια τέτοια πάθηση. Αλλάζουν τις ζωές τους και αυτές άλλων με το χιούμορ, το κουράγιο και τον πόθο για ζωή.

23:00 Η Ένατη Πύλη στον ΣΚΑΪ

Ταινία μυστηρίου αμερικάνικης παραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Φρανκ Λαντζέλα, Λένα Όλιν, Τζακ Τέιλορ, Εμανουέλ Σενιέ

Ο Ντιν Κόρσο, εκτιμητής και έμπορος σπάνιων βιβλίων, αναλαμβάνει να διαπιστώσει για λογαριασμό ενός φίλου τη γνησιότητα ενός πολύ ιδιαίτερου αντικειμένου. Πρόκειται για ένα από τα συνολικά τρία σωζόμενα αντίτυπα ενός βιβλίου του 17ου αιώνα, με τίτλο «Οι Εννέα Πύλες». Ο Ντιν ξεκινά ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να συγκρίνει το δικό του αντίτυπο με τα άλλα δύο που βρίσκονται εκεί, κρυμμένα σε ιδιωτικές συλλογές. Μετά τη γνωριμία του με όλα σχεδόν τα αμφιλεγόμενα πρόσωπα που είχαν κάποτε στην κατοχή τους τα βιβλία, αρχίζει να πλησιάζει στο μυστικό που συνδέει και τα τρία σωζόμενα αντίτυπα. Τότε όμως αρχίζουν και οι μυστηριώδεις απειλές κατά της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Λευτέρης Πανταζής «εισβάλλει» ως guest στα «Νούμερα» της ΕΡΤ12.09.2018

23:00 Παλεύοντας με την Οικογένειά μου στον ΑΝΤ1

Δραματική – κωμική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Στίβεν Μέρτσαντ Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Βινς Βον, Λίνα Χίντι, Φλόρενς Πιου, Στίβεν Μέρτσαν, Νικ Φροστ

Μια οικογένεια επαγγελματιών παλαιστών που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που εγείρονται όταν ο νεαρός γιος και η κόρη τους αποφασίζουν να περάσουν από οντισιόν για να μπουν στο WWE. Εκεί φυσικά θα γνωρίσουν το είδωλό τους – ποιον άλλον; – τον Ντουέιν Τζόνσον, τον γνωστό σε όλους μας ως “Τhe Rock”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b