MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Λευτέρης Πανταζής «εισβάλλει» ως guest στα «Νούμερα» της ΕΡΤ

Ο Λευτέρης Πανταζής έρχεται με μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην μουσική κωμωδία της ΕΡΤ1.

Monopoli Team

Όπως αποκαλύφθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, ο μαφιόζος Μεμάς Φ. Κόπολας (Χρήστος Στέργιογλου) ήταν πίσω από τις απειλές εναντίον του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης). Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε στο παρελθόν ο Κόπολας με τον πατέρα του Τζόναθαν, του δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα» καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του. Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις-και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο ERTFLIX έφερε την επανάσταση στη δημόσια τηλεόραση – Τώρα διεκδικεί μια θέση στην τηλεόραση του μέλλοντος12.09.2018

Ο τελευταίος όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν. Εν τω μεταξύ, η Έλσα (Βασιλική Καβαλιεράτου) παρουσιάζει στην Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) τα παιδιά της-και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), με βοηθό τον Ζερόμ, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες. Και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) με την Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) μπουκάρουν στο γραφείο τελετών-βιτρίνα του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 12-16 Δεκεμβρίου12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b