MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 74: Σαν βόμβα σκάει στο χωριό η είδηση πως η Κατερίνα ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με το νέο της «αμόρε». Ο Παναγής, πικραμένος και διαλυμένος, της επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού, ενώ ο Πετράν δηλώνει πανευτυχής, αν και η συμπεριφορά της γιατρέσσας απέναντι του εξελίσσεται σε πολύ δύσκολο γρίφο. Την ίδια ώρα, η φήμη της θαυματουργής βρυσούλας του Πλατάνου ξεπέρνα τα σύνορα της χώρας και οι απαιτήσεις του Ζάχου για το πανδοχείο που κληρονόμησε, εκτοξεύονται στα ύψη. Κι ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές φαίνεται να το ξανασκέφτονται, ο Εγκέφαλος παραμένει δυναμικά στο παιχνίδι και είναι έτοιμος να τινάξει τη μπάνκα και τα… μυαλά του άπληστου Ζάχου, στον αέρα. Ο Θοδωρής, πάλι, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πλάτανο, για να βάλει μυαλό στην ξαδέρφη του, που όμως έχει τραβήξει τόσο πολύ το σκοινί με τον Παναγή, που κινδυνεύει να κοπεί, μια για πάντα.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 54: Η Ειρήνη ζητάει τη βοήθεια της Αγγελικής για να έρθει πιο κοντά με τα παιδιά, αλλά μια δύσκολη μέρα στο σπίτι και η έλευση της Μάρθας θα την φέρουν στα όριά της. Η Καίτη παρακολουθεί τον Αντρέα και τον πιάνει λίγο πριν συναντηθεί με τη Φωτεινή και φέρνει τα πάνω κάτω στο ζευγάρι. Ο Παύλος καταφέρνει να εντοπίσει τη Μυρτώ και πάει να τη βρει στο σπίτι της Αγγελικής. Ο Διονύσης δέχεται μια επίσκεψη από έναν άνθρωπο του Λάιου. Ο Ορέστης καταφέρνει να εντοπίσει τον μπαμπά της Καίτης, ενώ η Φανή βλέπει τον Στέφανο με την Πέρσα.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 52: Η Αμαλία κάνοντας τα ψώνια της για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Πάρη, έχει μια ευχάριστη συνάντηση που οδηγεί σε απογοήτευση. Ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος γι’ αυτόν τον αρραβώνα και για το αν κάνει το σωστό. Η διαπίστωση του Ντίνου, πως η θεία της Αμαλίας, είναι μάλλον η Βικτώρια, που ψάχνουν, ωθεί τον Σωτήρη να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες. Το γιορτινό κλίμα του μαγαζιού, φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο και η πελατεία αυξάνεται κατακόρυφα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το κλίμα ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο. Θα καταφέρει η Μιράντα να συνέλθει από την απόρριψή του ή θα αφήσει το θυμό της, να την καταπιεί, κάνοντας κακό στον εαυτό της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 52: Η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης. Η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου και εναποθέτει τις ελπίδες της στη Στέλλα, που ακούει έκπληκτη τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Καθώς ο Δημήτρης λείπει, Αιμιλία και Παύλος έρχονται κοντά. Η Καλλιόπη, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Θα προλάβει ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 70: O Λυκούργος εκφράζει στην Χάιδω την ανησυχία του ότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρε δώσε με τη συμμορία του Κεφάλα στην Αθήνα. Ο Γιώργης και η Ευτυχία εκφράζουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους, αλλά καταλήγουν σε αδιέξοδο. Η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι ο ο Πέτρος ήταν ο πατέρας της Ειρήνης, αναθαρρεί όμως με κάτι που της επισημαίνει ο Λυκούργος. Η Δήμητρα καλεί τον Κίμωνα σπίτι της και του κάνει αισθησιακό στριπτίζ ως «Ράινα». Μετά από μια παθιασμένη νύχτα, το ζευγάρι πηγαίνει βόλτα σε ένα γραφικό χωριό της Μάνης. Η Βασιλική ταράζεται όταν η Ειρήνη της λέει ότι η Αρετή την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο στην αστυνομία. Αργότερα, μάνα και κόρη θα έρθουν σε ρήξη. Ο Γιώργης πρέπει να πάει Αθήνα για δουλειά, αλλά όταν προτείνει στην Ιουλία να τον ακολουθήσει, εκείνη θα αρνηθεί, καθώς θέλει να βρεθεί με τον Στάθη.

22:40 Maestro στο MEGA

Επεισόδιο 9: Όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Λευτέρης Πανταζής «εισβάλλει» ως guest στα «Νούμερα» της ΕΡΤ12.09.2018

Ταινίες

21:00 Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ Παίζουν: Τομ Χανκς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Αγιελέτ Ζούρερ, Στέλαν Σκάργκαρντ

Όταν ο Λάνγκντον ανακαλύπτει ένα σύμβολο που παραπέμπει στην αναβίωση της πιο ισχυρής μυστικής αδελφότητας στην ιστορία, τους Πεφωτισμένους, έρχεται ταυτόχρονα αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή για την ύπαρξη της Καθολικής Εκκλησίας. Ο Λάνγκντον θα ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με την όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα Βιτόρια Βέτρα στην προσπάθεια του να αποτραπεί το σχέδιο των Illuminati κατά του Βατικανό. Παρακολουθώντας την 400χρονη πορεία των Πεφωτισμένων μέσα από σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες κι εγκαταλειμμένους ναούς, ξεκινά ένα κυνηγητό γεμάτο δράση αλλά και μια αγωνιώδης περιπέτεια ενάντια στο χρόνο.

21:00 Ζωντανός Θρύλος στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Άλις Μπράγκα

Ο Ρόμπερτ Νέβιλ είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, όμως δεν καταφέρνει να περιορίσει ένα θανατηφόρο ιό, για τον οποίο δεν έχει βρεθεί θεραπεία. Ο Νέβιλ, που για ένα περίεργο λόγο δεν έχει μολυνθεί τον ιό, είναι ο τελευταίος επιζών στη Νέα Υόρκη και ίσως και στον κόσμο. Για τρία χρόνια, ο Νέβιλ στέλνει συνεχώς ραδιοφωνικά μηνύματα, προσπαθώντας να βρει άλλους επιζώντες. Όμως, δεν είναι μόνος… Μεταλλαγμένα θύματα της επιδημίας, παραμονεύουν στο σκοτάδι, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του Νέβιλ και περιμένοντάς τον να κάνει το μοιραίο λάθος.

21:00 Η Αλίκη στο Ναυτικό στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1961

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Πρωταγωνιστούν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιάννης Μαλούχος, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Ραφαήλ Ντενόγιας, Καίτη Λαμπροπούλου, Δέσπω Διαμαντίδου, Γιώργος Μπέλλος, Κώστας Παπαχρήστος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Θάνος Σουγιούλ, Θόδωρος Ρουμπάνης, Μιχάλης Μπαλλής, Ντίνος Καρύδης, Άγγελος Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Πλιάκας, Κώστας Βουτσάς

Δύο νέοι, η Αλίκη -κόρη του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων- και ο Κώστας -δόκιμος αξιωματικός- γνωρίζονται ένα καλοκαίρι στον Πόρο όπου έχουν πάει εκδρομή, ο καθένας με την παρέα του. Γοητεύονται ο ένας από τον άλλον και συμφωνούν να ανταμώσουν ξανά, αλλά το ραντεβού που δίνουν δεν πραγματοποιείται. Συναντιούνται και πάλι τυχαία στον ετήσιο χορό της Σχολής Δοκίμων. Αυτή τη φορά, η Αλίκη είναι αποφασισμένη να μην ξαναχαθούν και επιβιβάζεται κρυφά στο πλοίο που υπηρετεί ο Κώστας, το οποίο όμως σαλπάρει για εκπαιδευτικό ταξίδι.

21:00 Smoke Eves: G.I Joe Origins στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε Ηθοποιοί: Χένρι Γκόλντινγκ, Άντριου Κότζι,Ούρσουλα Κορμπερό

Ένας μοναχικός άντρας γίνεται μέλος της αρχαίας ιαπωνικής φατρίας Αρασικάγκε και διδάσκεται την πολεμική τέχνη των νίντζα, όταν σώζει τη ζωή του διαδόχου τους. Μα η αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού του δοκιμάζει την αφοσίωσή του.

22:00 Οδηγός για Singles στην ΕΡΤ2

Κομεντί παραγωγής ΗΠΑ 2019

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ντίτερ Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Άλισον Μπρι, Ρέμπελ Γουίλσον, Λέσλι Μαν, Νίκολας Μπράουν, Ντέιμον Γουέιανς Τζ., Τζέισον Μαντζούκας

Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.

22:00 Xenia στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας, δραματική 2014

Σκηνοθεσία: Πάνος Κούτρας Ηθοποιοί: Κώστας Νικούλι, Νίκος Γκέλια, Γιάννης Στάνκογλου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Άγγελος Παπαδημητρίου, Ρομάνα Λόμπατς και η Πάτι Πράβο

Ξένοι στην ίδια τους τη γενέτειρα, μετά τον θάνατο της Αλβανίδας μητέρας τους, ο δεκαεξάχρονος Ντάνι και ο δεκαοκτάχρονος Οδυσσέας, διασχίζουν τη χώρα αναζητώντας τον Έλληνα πατέρα τους.

22:00 Όταν Ένας Άντρας Αγαπάει μια Γυναίκα

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 1994

Σκηνοθεσία: Λούις Μαντόκι Ηθοποιοί: Άντι Γκαρσία,Μεγκ Ράιαν,Έλεν Μπέρστιν

Παρά τον φαινομενικά ευτυχισμένο γάμο της, η Άλις είναι έρμαιο του εθισμού της στο αλκοόλ. Σύντομα, θα ξεκινήσει μια επίπονη προσπάθεια αποτοξίνωσης, όμως η ισορροπία της οικογένειάς της έχει ήδη διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 12-16 Δεκεμβρίου12.09.2018

22:40 Βάσιμη Αμφιβολία στον ALPHA

Αστυνομικό θρίλερ γερμανικής, καναδικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάουιτ Ηθοποιοί: Ντομινίκ Κούπερ, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκλόρια Ρόμπεν, Ράιαν Ρόμπινς

Για τον ανερχόμενο δικηγόρο Μιτς Μπρόκντεν, δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να τον εμποδίσει να πετύχει στο πεδίο της Δικαιοσύνης. Όλα όμως αλλάζουν, όταν κατά λάθος χτυπήσει στο δρόμο έναν άνθρωπο, ο οποίος χάνει τη ζωή του. Αρχικά, αποφασίζει να μην εμπλακεί ο ίδιος στο γεγονός. Όταν όμως διαπιστώνει ότι ένας άλλος άντρας έχει συλληφθεί αδίκως και οδηγείται σε δίκη, ο Μιτς Μπρόκντεν αρχίζει να προβληματίζεται για τη δική του ηθική ακεραιότητα. Προκειμένου να πάψει να αυτομαστιγώνεται, αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπιση του άτυχου άντρα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες, που είναι καθ’ οδόν για το επόμενο θύμα του.

23:00 Η Αρπαγή στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Πιερ Μορέλ Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γρέις, Φάμκε Γιάνσεν, Λίλαντ Όρσερ, Τζον Γκράις

Ένας πρώην πράκτορας με μεγάλη αδυναμία στην έφηβη κόρη του, διστάζει να της επιτρέψει να ταξιδέψει στο Παρίσι με τη φίλη της. Όταν τελικά πείθεται από την πρώην γυναίκα του, θα δει τους χειρότερους του φόβους να βγαίνουν αληθινοί, καθώς η κόρη του πέφτει θύμα απαγωγής. Έχοντας πλέον ελάχιστο χρονικό περιθώριο, κατευθύνεται στο Παρίσι για να τη σώσει από ένα αδίστακτο κύκλωμα trafficking.

23:00 Οικόπεδο 12 στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Κυριάκος Τοφαρίδης Πρωταγωνιστούν: Κώστας Δημητρίου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Μιχάλης Μαρίνος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Ζωή Κυπριανού, Νίτου Τσάντρα

Βρετανικοί ερευνητικοί δορυφόροι ανακαλύπτουν τυχαία την ύπαρξη πετρελαίου σε μια έκταση κάτω από τα παλιά ορυχεία της Κύπρου. Η έκταση ανήκει κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε έναν Κύπριο συνταξιούχο, τον κύριο Ριζίτη, που την είχε αγοράσει από ένα Τουρκοκύπριο φίλο του και τώρα έχει αποσυρθεί εκεί με τη γυναίκα του. Ξαφνικά, οι δύο γιοι του κυρίου Ριζίτη, χτυπημένοι από την οικονομική κρίση, μετακομίζουν πίσω στην οικογενειακή εστία. Με την άφιξη Βρετανών πρακτόρων και του Τουρκοκύπριου κληρονόμου, αλλά και με την κυβέρνηση να επιμένει να αγοράσει το σπίτι, η κατάσταση κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ελέγχου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b