MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 72: Η Κατερίνα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της, με σκοπό να την πιάσει επ’ αυτοφώρω ο Παναγής με τον Πετράν και να τη σιχαθεί μια για πάντα. Όλα βαίνουν καλώς, με εξαίρεση τον παπά-Νώντα που καταλήγει… παράπλευρη απώλεια, αφού πιάνει τη γιατρέσσα να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά με τον Πετράν. Ο δασονόμος μαζεύει τα πράγματα του από το βαγγελόσπιτο και προσπαθεί να αποδεχτεί πως ο γάμος του έχει τελειώσει. Η Φιλιώ πάλι, αρνείται πεισματικά να το δεχτεί και παρακαλεί το Σώτο να κρατήσει τον αδερφό του μακριά από την Κατερίνα. Την ίδια ώρα η Σύλβια είναι αποφασισμένη να κάνει στο Ζάχο μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί, ενώ η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα βλάχο να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της. Κι ενώ ο Παναγής κι η Κατερίνα υποφέρουν χώρια, η Μάρμω αναλαμβάνει δράση για να τους τα ξαναβρεί – πάση θυσία.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 52: Η Αγγελική ζει – ίσως – την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Η Νεφέλη την προσκαλεί να παρακολουθήσει το δοκιμαστικό που έχει στην πίστα cross. Καταλήγει όμως μόνη της, με τον Δημήτρη, το βράδυ, στην εταιρία! Η Ειρήνη κάνει μια εξαιρετική κίνηση για να κερδίσει την εύνοια της Αθηνάς ενώ ο Ορέστης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να ανακαλύψει τον πατέρα της Καίτης… η οποία Καίτη, βρίσκεται μπροστά σε μια άλλη αποκάλυψη: ο Ανδρέας έχει σχέση και φαίνεται και πολύ ερωτευμένος. Η Μυρτώ τώρα, παρόλο που έχει την εξομολόγηση του Παύλου και τον πληγώνει, είναι έτοιμη να αναθεωρήσει, όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης δεν έκανε εξετάσεις γονιμότητας.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 50: Όσο ο «Παράδεισος των κυρίων» στολίζεται με τα γιορτινά του, όλοι βρίσκονται σε διαρκή αναβρασμό. Ο Ντίνος μετά το φιλί που έδωσε στη Μιράντα, ψάχνει τρόπους για να της εξηγήσει πώς νιώθει, ενώ η Ζηνοβία τον συμβουλεύει πώς να το χειριστεί. Οι οικογένειες Μπουραντά και Γιαννόπουλου ετοιμάζονται για τον αρραβώνα της Γεωργίας και του Άγη, αλλά δε γνωρίζουν ότι τους περιμένει μια περίεργη έκπληξη. Ο Αποστόλης μαθαίνει ένα νέο που θα τον αιφνιδιάσει και η Βικτώρια έρχεται αντιμέτωπη με το μεγάλο δίλημμα που της θέτει ο Ζήσης.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 68: Η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ρίχνει γέφυρες με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από το ενδιαφέρον της. Η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα. Την ίδια ώρα, η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 50: Η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις της στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα η Αιμιλία κι ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά, προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μια παρορμητική απόφαση. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ, πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 64: Ο Άγγελος όντας διχασμένος ανάμεσα στην Άννα και τη Μυρτώ, συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από την ποίηση. Ο Στέλιος τον πιέζει να γίνει αλουμινάς, αλλά ο Άγγελος ούτε το συζητάει. Πιο πολύ τον απασχολεί να βρει τρόπο να μιλήσει στον αδελφό του για τη Μυρτώ. Η Ελπίδα είναι κι αυτή σε δίλημμα, ανάμεσα σε μια καλλιτεχνική ταινία και μια δημοφιλή σειρά, ενώ η Νανά μετά τις αποκαλύψεις της Κικής, δεν έχει καμιά αμφιβολία για το τί πρέπει να κάνει με τον γάμο της. Κι ενώ τα πάντα γύρω του, τον πιέζουν, ο Άγγελος, παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση για το μέλλον του.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 26: Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο, δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μία ακόμα φορά, συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της. Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Όμως προσπαθούν… Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται. Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 38: Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται και η Ελισάβετ ανησυχεί. Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του. Η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στη Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειάς τους. Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στη συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν. Θα καταφέρει ο Σταυρίνος να φέρει σε επαφή τον Πέτρο με την Ελισάβετ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ – Στην κορυφή ο Τομ Κρουζ12.09.2018

Ταινίες

21:00 Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέϊγουορθ στο STAR

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 1994

Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντάραμποντ Παίζουν: Τιμ Ρόμπινς, Μόργκαν Φρίμαν, Τζέιμς Γουίτμορ, Μπιλ Σάντλερ

Ο Άντι Ντιφρέν, ένας φιλήσυχος διευθυντής τράπεζας, συλλαμβάνεται για τους φόνους της άπιστης συζύγου του και του εραστή της. Αδυνατώντας να αποδείξει την αθωότητά του, καταδικάζεται σε ισόβια και μεταφέρεται στις φυλακές Σόσανκ. Εκεί, όμως, έχει ν’ ανταπεξέλθει απέναντι σε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις, αφού οι κρατούμενοι τον αντιμετωπίζουν με αντιπάθεια λόγω των λεπτών τρόπων του. Όμως, παρόλα αυτά, ο Άντι πρέπει να επιβιώσει. Σε πρώτη φάση, κερδίζει τη φιλία του Ρεντ, που είναι ο κρατούμενος που ελέγχει τα πάντα στη φυλακή. Μετά πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δεσμοφυλάκων. Όμως, απώτερος στόχος του είναι η απόδραση… Βασισμένη στη δημοφιλή νουβέλα του Στίβεν Κινγκ, η ταινία «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» ξεκινά ως ένα «δράμα φυλακής» για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε μια υπαρξιακή σπουδή. σχετικά με τη βίωση της καθημερινότητας μέσα από μια σισύφεια πραγματικότητα.

21:00 Ένοχο Μυστικό στον ΣΚΑΪ

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2000

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Μισέλ Φάιφερ, Κάθριν Τάουν

Η σύζυγος ενός επιτυχημένου καθηγητή πανεπιστημίου αρχίζει να παρατηρεί διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα στο σπίτι της. Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις που δίνει για όλα όσα συμβαίνουν: ή το σπίτι είναι στοιχειωμένο ή εκείνη αρχίζει να τρελαίνεται. Μήπως όμως η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου αλλού, και έχει σχέση με ένα σκοτεινό, ένοχο μυστικό;

21:00 Catwoman στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Πιτόφ Πρωταγωνιστούν: Χάλι Μπέρι, Σάρον Στόουν, Μπέντζαμιν Μπρατ, Λάμπερτ Ουίλσον

Η ντροπαλή και ευαίσθητη Πέισενς Φίλιπς αισθάνεται άσχημα ακόμη και για την ίδια της την ύπαρξη! Διακριτική και ήσυχη, φροντίζει να είναι πρόθυμη και ευχάριστη με όλους, ενώ εργάζεται ως γραφίστρια στο ατελιέ μιας πολυεθνικής εταιρείας καλλυντικών, της Χέντερ Μπιούτι, την οποία διευθύνει ο δεσποτικός Τζορτζ Χέντερ μαζί με τη γυναίκα του και σούπερ-μόντελ, Λόρελ. Όταν η Πέισενς, από καθαρή σύμπτωση, ανακαλύπτει ένα σατανικό μυστικό, που κρύβεται πίσω από ένα αντι-γηραντικό προϊόν της εταιρείας το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα βρεθεί παγιδευμένη στα δίχτυα μιας επικίνδυνης συνωμοσίας.Η γνωστή ηρωίδα της DC σε μια θεαματική περιπέτεια, που υπήρξε για πολλά χρόνια η πιο επιτυχημένη ταινία στο box-office με γυναίκειο κόμικ – χαρακτήρα.

21:00 Καλάβρυτα 1943 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος Ηθοποιοί: Μαξ Φον Σίντοφ, Άστριντ Ρόος, Δανάη Σκιάδη

Μια δικηγόρος, η οποία εκπροσωπεί τη γερμανική κυβέρνηση κατά των ελληνικών διεκδικήσεων για πολεμικές αποζημιώσεις, ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά έναν από τους τελευταίους επιζώντες της σφαγής των Καλαβρύτων από τους ναζί.

22:00 Έρωτας στα Τυφλά στην ΕΡΤ2

Ρομαντική κομεντί, παραγωγής Γαλλίας 2015

Σκηνοθεσία: Κλοβίς Κορνιγιάκ Πρωταγωνιστούν: Κλοβίς Κορνιγιάκ, Μελανί Μπερνιέ, Φιλίπ Ντουκέσν, Λιλού Φολί

Ένας τοίχος που στέκει ανάμεσα στα συναισθήματα και την κοινή ζωή των δύο πρωταγωνιστών καθ` όλη τη διάρκεια του φιλμ, γίνεται θρύψαλα για να δώσει ένα happy-ending σε μια φρέσκια και χιουμοριστική ιστορία αγάπης. Από τη μια μεριά της μεσοτοιχίας ένας δημιουργός γρίφων, αφοσιωμένος στη δουλειά του, λιγομίλητος και μισάνθρωπος, που δεν μπορεί να δουλέψει παρά μόνο με απόλυτη ηρεμία. Από την άλλη μεριά, μια νεαρή πιανίστρια που μόλις έχει εγκατασταθεί στο καινούργιο της διαμέρισμα. Προετοιμάζεται για έναν σημαντικό διαγωνισμό και πρέπει να κάνει πολλές πρόβες. Ανάμεσά τους μια λεπτή μεσοτοιχία που δημιουργεί μια υποχρεωτική, ηχητική και τυφλή συγκατοίκηση. Έπειτα από πολλές προσπάθειες να βλάψει ο ένας τον άλλον, θα συμφωνήσουν για το ποιες ώρες θα χρησιμοποιούν τον ηχητικό τους χώρο.

23:00 Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού στο OPEN BEYOND

Ιστορική περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Ζαν-Φρανσουά Ρισέ Ηθοποιοί: Βενσάν Κασέλ, Όλγκα Κουριλένκο, Πατρίκ Σεσνέ, Ογκίστ Ντιέλ

Ο Βιντόκ, ένας πρώην κρατούμενος των γαλλικών φυλακών κατά την περίοδο του Ναπολέοντα, αλλάζει ταυτότητα μετά την θεαματική απόδρασή του και πλέον ως έμπορας προσπαθεί να αρχίσει μια νέα ζωή στις παρυφές του Παρισιού. Όταν όμως πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για ένα έγκλημα που ο ίδιος δεν διέπραξε ποτέ, ο Βιντόκ αποφασίζει να κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με τους διώκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέιμς Μποντ: Οι φήμες λένε με σιγουριά ότι ο επόμενος 007 θα είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον12.09.2018

23:30 October Gale στον ΣΚΑΪ

Κοινωνικό δράμα αμερικάνικης παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ρούμπα Νάντα Πρωταγωνιστούν: Πατρίσια Κλάρκσον, Σκοτ Σπίντμαν, Τιμ Ροθ, Έινταν Ντεβάιν

Η Έλεν Μάθιουζ, μια γιατρός από το Τορόντο, μετά τον θάνατο του συζύγου της καταφεύγει σε ένα σπιτάκι σε απομονωμένο νησί, όπου είχαν περάσει μαζί κάποιες από τις πιο αγαπημένες τους στιγμές, προκειμένου να πενθήσει τον χαμό του. Οι μνήμες που την κατακλύζουν δεν κρατούν για πολύ, αφού στο νησί ξεβράζεται ένας μυστηριώδης άντρας με μια πληγή από σφαίρα. Η μεγαλύτερη περιπέτεια στη ζωή της Έλεν έχει μόλις αρχίσει.

23:50 Dig στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Κ. Άσερ Λέβιν Ηθοποιοί: Τόμας Τζέιν, Λιάνα Λιμπεράτο, Χάρλοου Τζιν

Καθώς περιμένουν την κατεδάφιση του σπιτιού τους, ένας χήρος πατέρας και η κόρη του πιάνονται αιχμάλωτοι ενός επικίνδυνου ζευγαριού, που θέλει κάτι που κρύβεται κάτω από το οίκημα. Θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από τα χέρια του;

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b